Παιδικά πάρτι γενεθλίων σε μια φάρμα λίγο έξω από την πόλη [εικόνες]

Ποιο είναι πάντα το ζητούμενο σε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων;

 


Article featured image
Article featured image

Απλά τα πράγματα. Να περάσει καλά το παιδάκι που έχει γενέθλια αλλά και όλα τα υπόλοιπα πιτσιρίκια. Αν τα παιδιά περνάνε καλά, αν κανένας ή οι περισσότεροι από αυτούς δεν θέλουν να φύγουν όταν έρθει η ώρα να το κάνουν, τότε πάει να πει πως το πάρτι στέφθηκε με επιτυχία.

Ε λοιπόν, στη Riverland Bio Farm αυτό συμβαίνει. Ο Βασίλης (ιδιοκτήτης) και οι υπόλοιποι της φάρμας, φροντίζουν μέσω ενός απλού πλην όμως καλοσχεδιασμένου προγράμματος δραστηριοτήτων που ετοιμάζουν για το πάρτι, να διασκεδάζουν στο έπακρο όλα τα παιδάκια για το χρονικό διάστημα μέχρι να ακουστεί το «Happy birthday».

Τάισμα των κατσικιών, των προβάτων και των αγελάδων, άρμεγμα των κατσικιών με τον παραδοσιακό τρόπο, τοξοβολία, βόλτα με την Υβόνη, ένα χαριτωμένο λευκό πόνυ, αναρρίχηση σε τοίχο, ακόμα και κατάβαση με σχοινί…

Το σημαντικό εδώ είναι πως, όλα τα παιδιά περνάνε από όλες τις δραστηριότητες!

 



Κι αφού «εξουθενωθούν», είναι όλοι έτοιμοι πλέον να πάνε για το «happy birthday» αλλά και για να απολαύσουν το φαγητό, το ποτό και το γλυκό τους.

Όλα τα ποτά και τα ροφήματα μπορεί να τα παρέχει η Riverland (έχοντας μάλιστα μια μεγάλη γκάμα βιολογικών χυμών και άλλων ροφημάτων), ενώ το φαγητό και το γλυκό είναι ευθύνη δική σου. Ουσιαστικά, στη Riverland θα πληρώσεις τα ποτά που θα καταναλώσετε, αλλά και ένα συμβολικό ποσό για κάθε παιδάκι-καλεσμένο (όχι για τους ενήλικες) σε σχέση με τις προαναφερθείσες δραστηριότητες που προσφέρει η Riverland.

Περισσότερες πληροφορίες: 99592598 (Βασίλης)

 



Σε περίπτωση που δεν είχες την ευκαιρία να επισκεφτείς το ειδυλλιακό περιβάλλον της Riverland μέχρι σήμερα, μια καλή ευκαιρία να το κάνεις είναι το Riverland Fun Weekend που θα πραγματοποιηθεί το (ερχόμενο) Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου, προσφέροντας σε παιδιά και μεγάλους μια όμορφη εμπειρία μέσα από δεκάδες δραστηριότητες [δες εδώ το σχετικό άρθρο].

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ