Ήρθε η ώρα να γίνεις ένας πετυχημένος δημοσιογράφος

Αν έχεις πάθος με την έρευνα και το γράψιμο, τότε ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου σου ετοιμάζει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον διήμερο.

 


Article featured image
Article featured image

Με τίτλο «It’s Your Time To…Write», ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό διήμερο από τις 21-22 Οκτωβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο «Livadia» στην Κυπερούντα, αναζητώντας συμμετέχοντες να αποτε και αναζητεί συμμετέχοντες για να αποτελέσουν την Ομάδα Νέων Δημοσιογράφων της Συνόδου Νέων.

Σκοπός του διημέρου θα είναι η βασική εκπαίδευση ομάδας εθελοντών νέων για δημοσιογραφική κάλυψη της Συνόδου Νέων καθώς και  η προσωπική τους ενδυνάμωση μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων, πρακτικών ασκήσεων και εργαστηρίων από ειδικούς.  

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στο να γράφουν επιτυχημένα άρθρα, θα μάθουν πώς να στηρίζουν την ιστορία τους με βίντεο/φωτογραφίες, να μιλούν δημόσια με αυτοπεποίθηση και να παρουσιάζουν σωστά την ιστορία τους στο κοινό.

Μετά την εκπαίδευσή τους θα κληθούν να συγγράψουν άρθρα για τις εργασίες της Συνόδου Νέων, θα ενημερώνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα δημιουργηθούν ειδικά για τις ανάγκες της συνόδου και θα συμβάλουν στην περαιτέρω προβολή της όλης διοργάνωσης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά.

Οι συμμετέχοντες θα κοινοποιούν όλα τα νέα της Συνόδου μέσω της Ευρωπαϊκής Δικτυακής Πύλης Νεολαίας και των υπόλοιπων εργαλείων του Εurodesk ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να  συνεχίσουν να δημιουργούν υλικό  για την Πύλη.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 17/10/2016. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από τους εκπαιδευτές των εργαστηρίων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 7777 27 57.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ