Δηλώνουμε όλοι συμμετοχή στο «Run as One»

Ο αγώνας γίνεται στις 23 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των υπεραγορών ΆλφαΜέγα με τίτλο «παιδί, διατροφή και υγειά».

 


Article featured image
Article featured image

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 5χλμ «Run As One» που διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή, 23 Οκτωβρίου οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στην Έγκωμη, με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον αγώνα μέσω του www.alphamega.com.cy/runasone, μέχρι τα μεσάνυκτα της προσεχούς Πέμπτης (20/10), λαμβάνοντας μέσω της ACS Courier το συλλεκτικό μπλουζάκι και τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής (bib number).

 



Για να τρέξουν στο «Run As One» οι δρομείς πρέπει να φοράνε οπωσδήποτε το μπλουζάκι και το bib number. Ο αγώνας αρχίζει στις 5:00μ με εκκίνηση και τερματισμό στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ της Έγκωμης. Για παιδιά, αλλά και τους όχι και τόσο μυημένους στον κόσμο του Running, υπάρχει η επιλογή του 1χλμ, με την εκκίνηση στις 4:00μ. Το κόστος εγγραφής είναι €12. Παιδιά μέχρι 12 χρόνων (γεννημένα το 2004) τρέχουν δωρεάν.

Εγγραφές γίνονται και στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην όλη την Κύπρο, στο κέντρο εξυπηρέτησης κατόχων της κάρτας ανταμοιβής Social Family.

 





Το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία»

Ο αγώνας δρόμου 5χλμ «Run As One», που γίνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», το οποίο προάγει τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και της άσκησης στα παιδιά. 

Όλα τα καθαρά έσοδα από τη διοργάνωση προορίζονται για τη δημιουργία εξατομικευμένων πλάνων διατροφής σε 2.000 παιδιά, 9-12 χρόνων.

Το «Run As One» στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου, χορηγοί είναι η  ACS Courier, το τυπογραφείο Landas, το Φυσικό Νερό Πηγής «Κύκκος» ενώ η διοργάνωση υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι ο Δήμος Έγκωμης και ο Δήμος Λευκωσίας. Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Super FM.







Πάρτι με τους Onirama


Μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων, στις 7:00μμ, στο χώρο της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Έγκωμη, θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Onirama, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονα των ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Παρουσιάστρια της ημέρας θα είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους, brand ambassador των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ