«Το τρύπημα αυτιών και μύτης προκαλεί καρκίνο και είναι σχέδιο του διαβόλου»

Πολλές φορές ο λόγος των εκπροσώπων του Θεού στη γη μπορεί να αποτελεί βάλασμο και λύτρωση για αρκετό κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι γεγονός πως, υπάρχουν πολλοί ιερείς που είναι εμπνευσμένοι και χαρισματικοί. Όπως σε όλους τους χώρους, δεν είναι όλοι καλοί, ούτε όμως όλοι κακοί. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις των ακραίων που οι απόψεις και ο λόγος τους ξεπερνούν την κοινή λογική, τόσο που σε αναγκάζουν να κοιτάξεις το ημερολόγιο για να βεβαιωθείς ότι δεν μπήκες στη μηχανή του χρόνου επιστρέφοντας στον Μεσαίωνα.

Μια ομιλία του Αρχιμανδρίτη Σάββα Αγιορείτη, στο Πνευματικό Κέντρο του Ἱ. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από το 2011, ανέβηκε πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο σε αποσπάσματα και άρχισε να κυκλοφορεί στα social media.

Ο Αρχιμανδρίτης ασχολείται με όσα αφορούν τη σύγχρονη κοινωνία και τα ακυρώνει, αφού τίποτα δεν του αρέσει και με τίποτα δεν είναι σύμφωνος.

Ενδεικτικά, μερικοί από τους τίτλους που εντοπίσαμε από την εν λόγω ομιλία:

«Το Καρναβάλι είναι ειδωλολατρία και λατρεία των δαιμόνων», «Κολάσιμο σκάνδαλο και αμαρτία ο στολισμός και ο καλλωπισμός των γυναικών», «Απαγορεύονται τα μακριά μαλλιά για τους άνδρες και ο καλλωπισμός για τις γυναίκες», «Απαγορεύονται τα στολίδια στα μωρά και το τρύπημα με σκουλαρίκια σε διάφορα μέρη του σώματος».

Εμείς σας παραθέτουμε το απόσπασμα που αφορά στο piercing σε διάφορα μέρη του σώματος και το κακό που μπορεί να προκαλέσει στην υγεία και τον ψυχισμό μας, σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη Σάββα.



ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ