Αντιγράφει η Hillary Clinton τον Αντρέα Θεμιστοκλέους;

Ποιος είπε ότι οι Κύπριοι πολιτικοί δεν μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση και παράδειγμα για τους ξένους συναδέλφους τους;

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί στο εξωτερικό να δίνουν εκατομμύρια σε image makers και ανθρώπους για να τους γράφουν ακόμα και το τελευταίο «και» στους δημόσιους λόγους τους, αλλά φαίνεται πώς ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα του κυπριακού κοινοβουλίου, κερδίζει στα σημεία.

Επίσης το περιστατικό που ακολουθεί αποδεικνύει περίτρανα πώς η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, Hillary Clinton, όχι μόνο παρακολουθεί τις συνεδρίες της Βουλής των Αντιπροσώπων, αλλά έχει ξεχωρίσει και μερικούς πολύ «αυθόρμητους» βουλευτές τους οποίους μάλιστα αντιγράφει.

Στο 3ο και τελικό debate μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump και Hillary Clinton, για ακόμα μια φορά τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά (όπως ήταν αναμενόμενο).

Κατά τη διάρκεια του debate, ο αθυρόστομος Trump αποκάλεσε την Clinton «πρόστυχη γυναίκα», προκαλώντας γέλιο στο κοινό αφού παράλληλα προσπαθούσε να τους πείσει ότι σέβεται και εκτιμά τις γυναίκες, ενώ άφησε να νοηθεί ότι δεν θα δεχτεί απαραίτητα το αποτέλεσμα των εκλογών.

Παρόλα αυτά η έκπληξη δεν ήρθε από τον Trump που μας έχει συνηθίσει σε ακραίες και σεξιστικές δηλώσεις. Στο 3ο και τελευταίο debate τις εντυπώσεις έκλεψε η Hilary, όχι για την ρητορική της δεινότητα και τα επιχειρήματα της, αλλά για ένα «Fuck You», που εκστόμισε με παραλήπτη τον Donald Trump.

Η Independent, υποστηρίζει βέβαια ότι η Hillary αποκλείεται να έλεγε κάτι τέτοιο όσο και να έχανε την ψυχραιμία της, αλλά και πάλι τα χείλη της άλλα μαρτυρούν.

 



 

Παρακολουθώντας αυτό το απόσπασμα δεν θα μπορούσαμε να μην θυμηθούμε τα του οίκου μας, με τον πρώην βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Ανδρέα Θεμιστοκλέους να φωνάζει μέσα στο κοινοβούλιο, με τις κάμερες να τον καταγράφουν, στον Γεν. Γραμματέα των Οικολόγων Γιώργο Περδίκη «Βλάκα» και «Την ρ@$%&σα σου».

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους το έκανε πρώτος και το έκανε καλύτερα. Hillary φάε τη σκόνη του!  

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ