Κάτι καινούργιο από τα παλιά ετοιμάζει ο κομμωτής Ανδρέας Χρίστου

Ο 20χρονος κομμωτής από τη Λεμεσό Ανδρέας Χρίστου, από την πρώτη μέρα που τον γνωρίσαμε καταφέρνει να μας εκπλήσσει με την εφευρετικότητα και την όρεξη του για να προωθήσει τόσο τη δουλειά του, όσο και να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά τα outdoor κουρέματα σε σημεία με θεά, και το κούρεμα με αγωνιστικά αμάξια να κάνουν ελιγμούς γύρω του, ο Ανδρέας Χρίστου έγινε viral, όταν ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να κουρέψει άστεγους, επειδή τους το είχε υποσχεθεί ένα χρόνο πριν.

Ο νεαρός κομμωτής φαίνεται όμως πώς δεν επαναπαύεται, αφού ήδη ετοίμασε το επόμενο του project το οποίο θα δημοσιευθεί την ερχόμενη εβδομάδα, αποκλειστικά στη CITY FREE PRESS.

Οι πληροφορίες που μπορούμε να δημοσιεύσουμε περιορισμένες, σίγουρα όμως αυτό το project θα ξυπνήσει μνήμες και θα συγκινήσει πολλούς.

Ήδη έχουν δημοσιευθεί κάποιες φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, ενώ όπως ανέφερε ο Ανδρέας Χρίστου στη CITY το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, γλυκό και έντονα συγκινητικό. 

«Όλο αυτό που ζήσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου στο χωριό Ανώγυρα της Λεμεσού, προσωπικά το θεωρώ ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής και θα το κρατώ για πάντα μέσα μου». 

 





*Φωτογράφος: Loukianos Art Photography


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ