5ήμερο Pop Up Outlet [με έκπτωση μέχρι και 70%]

Από 1η μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, τα αγαπημένα προϊόντα των brands Folli Follie και Juicy Couture θα είναι διαθέσιμα στο αποκλειστικό Pop Up Outlet, με έκπτωση μέχρι και 70%.

 


Article featured image
Article featured image

Το πολυαναμενόμενο Pop Up Outlet θα βρίσκεται στο Metropolitan Square στη Λευκωσία, στην οδό Καλαμών 4 (απέναντι από το Superhome Center) και θα είναι ανοιχτό από την Τρίτη 1/11 μέχρι και το Σάββατο 5/11, από τις 10:00 μέχρι τις 19:00.

Εκεί θα βρείτε αγαπημένες συλλογές και πολυπόθητα κομμάτια Folli Follie και Juicy Couture σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα, από το brand Folli Follie θα βρείτε αγαπημένες συλλογές κοσμημάτων, όπως Match & Dazzle, Heart4Heart και  Bling Chic καθώς και  δερμάτινές τσάντες, πορτοφόλια από συλλογές όπως Logomania σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, καθώς και υπέροχες συλλογές ρολογιών, όπως Water Champ, Heart4Heart και Craziness, σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Επίσης, στο Pop Up Outlet θα βρείτε υπέροχα αξεσουάρ όπως φουλάρια και μια μεγάλη γκάμα γυαλιών ηλίου, καθώς και στυλό, ιδανικά για δώρο.

Στον ίδιο χώρο θα βρείτε συλλογές Juicy Couture, ανάμεσα τους και οι λατρεμένες φόρμες, σε πληθώρα χρωμάτων, μια μεγάλη συλλογή από τσάντες και παπούτσια Juicy Couture καθώς, ρούχα για κάθε περίσταση και πολλά άλλα…

 

POP UP OUTLET

Metropolitan Square

Καλαμών 4 Στρόβολος (απέναντι από το Superhome Center)

Τρίτη - Σάββατο 10:00 - 19:00

Τηλ: 22 677344

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ