Ο Elvis Presley και το τραγούδι του για την Πάφο [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά το μοναδικό «You are welcome friends to Cyprus», που έγραψε ο Λεωνίδας Μαλένης και τραγούδησε ο Σταύρος Χατζησάββας το 2012 -για  να τιμήσει την ανάληψη της πρώτης κυπριακής προεδρίας στην Ενωμένη Ευρώπη- φαίνεται να ακολουθούν κι άλλοι το παράδειγμα αυτό, πιο στοχευμένα αυτή τη φορά με επίκεντρο την Πάφο.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο Youtube από το 2015, ωστόσο τότε φαίνεται να μην είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, επανέρχεται στο προσκήνιο ένα χρόνο μετά και γίνεται viral.

Η ιστορία του video clip φυσικά διαδραματίζεται στην Πάφο, με τον βασιλιά του rock n’ roll Elvis Presley (ή μάλλον κάποιον που νομίζει ότι του μοιάζει) να τραγουδά τους λόγους που αγαπά την Πάφο και παράλληλα να μας καλωσορίζει στην πόλη της Αφροδίτης (Welcome Friends to Paphos).

Η μουσική του κομματιού βεβαίως είναι δανεισμένη από το θρυλικό κομμάτι του Elvis «It’s now or never», αλλά και πάλι Elvis το πρωτοτραγούδησε, Elvis το διασκευάζει.

Ο ύμνος της Πάφου, αναφέρεται σε μια ξεχωριστή και μοναδική πόλη, όπου όλα είναι ειδυλλιακά και μαγικά. Με χρυσές ακτές, καλό φαγητό και εξαιρετική φιλοξενία. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε στο στούντιο Chris Well στο Λονδίνο ενώ το κομμάτι ερμήνευσε ο Βρετανός μίμος του Elvis Presley, Elvis Shmelvis, στην περσινή του περιοδεία στην Κύπρο για εμφανίσεις.  

Ο Elvis Shmelvis, βρέθηκε ξανά στην Πάφο φέτος, την περίοδο 22 Σεπτεμβρίου με 21 Οκτωβρίου για εμφανίσεις σε διάφορα τοπικά μαγαζιά. 

 

 

Ας θυμηθούμε και το You are welcome friends to Cyprus 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ