Ο εικονιζόμενος έχει κλέψει τους κόπους μια ζωής

«30 χρόνια σκληρής και έντιμης εργασίας για να έρθει μια νύκτα σαν τη χθεσινή, που θα σε φέρει αντιμέτωπο με αυτή την εικόνα».

 


Article featured image
Article featured image

Η ανάρτηση που ακολουθεί, έγινε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Χρυσοχού, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε η οικογενειακή τους επιχείρηση, τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου, με τον ληστή να διαλύει κυριολεκτικά ότι βρισκόταν μέσα στο κατάστημα.

Η φωτογραφία έχει δοθεί στην οικογένεια από την αστυνομία, ενώ τους ενημέρωσαν πώς ο ύποπτος βρίσκεται στις λίστες της Interpol, εντούτοις ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα στοιχεία του, για αυτό δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες πέραν από τη φωτογραφία του.

Το χρυσοχοείο βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Πάφου, απέναντι από τον Κεντρικό Σταθμό των Λεωφορείων ΟΣΥΠΑ και η επίθεση έγινε στις 26 Οκτωβρίου στις 4:20 τα ξημερώματα. Αν κάποιος έτυχε να περνά από την περιοχή εκείνη την ώρα, ή έχει δει κάπου το καταζητούμενο πρόσωπο παρακαλείται όπως επικοινωνήσει με τα Κεντρικά Γραφεία της Αστυνομίας στην Πάφο, στο 26806049.



Πιο κάτω αυτούσια η σχετική ανάρτηση:




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ