Σεξομολογήσεις #300: Μες στο ασανσέρ

Article featured image
Article featured image

Tipster, εν να σε κάμω να γελάσεις, αλλά, είπα να περιγράψω την φάση μας με την Ειρήνη, γιατί εν πολλά αφασία. Που λες, εμπήκε μας ιδέα πριν από δυο μήνες ότι θέλουμε να το κάμουμε μέσα στο ασανσέρ την ώρα που θα μας παίρνει που το ισόγειο μέχρι τον όγδοο. Εθκιαλέξαμε μια πολυκατοικία που έσιει τόσους ορόφους, είπαμε ότι θα πάμε να το κάμουμε λλίο πριν το μεσημέρι που λογικά ούλλοι λείπουν στις δουλειές τους, τζαι ότι θα έπρεπε να είναι σε άλλη πόλη, για να μεν ππέσουμε σε κανέναν γνωστό. Αφού είμαστε που Λεμεσό, ήρταμε μιλημένοι με έναν φίλο μας Λευκωσιάτη, που μας επρότεινε μια πολυκατοικία κοντά στην Πλατεία τζαι κανονίζουμε μια Πέμπτη να γίνει η φαντασίωσή μας πραγματικότητα. Η ώρα ήταν 11 τζαι κάτι. Πατούμε το ασανσέρ τζαι έρκεται ευθύς ισόγειο. Κάμνουμε μια πρώτη αναγνωριστική με το να ανεβούμε έναν-έναν τους ορόφους, τζαι αν εμυριζόμασταν φαΐ να ψήνεται, θα είχαμε υποψία ότι υπάρχουν ένοικοι μέσα. Τελικά, all clear! Η πολυκατοικία δική μας. Εφωνάξαμε τζαι μια-δκυο φορές δυνατά, να δούμε αν ανοίξει κανένας ενοχλημένος την πόρτα… τίποτε. Τέλεια. Μπαίνουμε μέσα στο ασανσέρ, αρκέφκουμε τα φιλιά τζαι τα γλειψίματα. Επειδή εχρονομετρήσαμε την φάση, εξέραμε ότι εν είχαμε πολύ χρόνο. Κατεβάζω παντελόνι, ανεβάζει φούστα τζαι ξεκινούμε. Εν έσιει πιο τέλειο πράμα. Όμως, εν εκατάφερα να τελειώσω τζαι ανοίει η πόρτα στον όγδοο. Ξαναδοκιμάζουμε κατεβαίνοντας, αλλά, αγχώθηκε τζαι ετέλειωσα στον δεύτερο όροφο. Όμως, ο σκοπός μας ήταν να ανοίξει η πόρτα του τελευταίου ορόφου τζαι τότε να… Άφηκα να περάσει λλίη ώρα, ετσιάρτζιαρα τζαι εξαναξεκινήσαμε. Πελλαμός λαλώ σου! Η Ειρήνη ήταν πελλαμένη. Άρεσέν της πολλά. Εκούγκαν όπως την παρθένα. Η τρίτη φορά εστέφθηκε σχεδόν με επιτυχία. Που το ισόγειο μέχρι το άνοιγμα της πόρτας στον όγδοο, εκαταφέραμε τζαι ολοκληρώσαμε on time. Ήταν τέλειο! Ασανσεράτο και αεράτο!

Φ.

 

Εν λαλείς που ήσασταν τυχεροί, τζαι δεν άνοιξε την πόρτα καμιά κοτζιακαρούα και να σας ξιππάσει. Έχετε ακουστά ότι απαγορεύεται η προσβολή της δημόσιας αιδούς; Εν τζαι εν επειδή έχετε κ@8λ3ς, πρέπει να σοκάρετε τους πάντες! Εσκέφτηκες κάθε ζευγάρι να τρυπώνει σε κλιμακοστάσια και ασανσέρ και να γίνονται πορνό οι πολυκατοικίες; ΟΚ. Εκάμετε το μια φορά, μεν το ξαναεπιχειρήσετε. Εν αντροπή σιόρ, να ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ τζαι να θωρείς δκυο αναβράκωτους. Το σεξ σε δημόσιους χώρους απαγορεύεται. Βέβαια, θα μου πεις… εν τζαι εν δημόσιο, εν ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα που κλείνουν οι πόρτες. Ένα «πράιβασι» το έχει δηλαδή. Έλα όμως που είναι κοινής χρήσης. Ας μην το κάνουμε τσόντα το όχημα μεταφοράς. Καλό είναι και το κρεβάτι.

P.S. Ελπίζω ο καθρέφτης (που έχει το ασανσέρ) να μεν εγέμισε δαχτυλιές! Εν να τις δει η καθαρίστρια τζαι θα βάλλει ιδέες, με το δίκαιό της η κοπέλα.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ