Ασυνείδητοι καταστηματάρχες στη Λεμεσό γέμισαν τους δρόμους με γλάστρες [ΒΙΝΤΕΟ]

Δεν φτάνει που οι δρόμοι στην παλιά Λεμεσό είναι στενοί, δεν φτάνει που τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα με «στυλλούθκια», κάποιοι καταστηματάρχες κάνουν ότι μπορούν για να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο το διάβα μας.

 


Article featured image
Article featured image

Μα είναι δυνατόν να κρεμάνε γλάστρες στη Σαριπόλου, στο στενό πεζοδρόμιο μιας από τις πιο πολυσύχναστες οδούς της παλιάς πόλης;

Ασυνείδητος καταστηματάρχης κρέμασε δύο μεγάλες καλλωπιστικές γλάστρες έξω από το κατάστημά του, δήθεν για να ομορφύνει λίγο τον περιβάλλοντα χώρο έξω από το μαγαζί του (που βρίσκεται απέναντι από κτίρια του ΤΕΠΑΚ), με αποτέλεσμα να στενέψει ακόμα περισσότερο το ήδη στενό πέρασμα.

Πάλι καλά που βρέθηκε ο κύριος στο βίντεο και με μια κίνηση ματ (ή μάλλον, δύο κινήσεις ματ), ελευθέρωσε το στενό πέρασμα, κάνοντας και πάλι τη Σαριπόλου να αναπνεύσει, θυμίζοντας σε όλους εμάς πως ήταν η περιοχή στις παλιές-καλές εποχές, πριν αρχίσουν οι ασυνείδητοι καταστηματάρχες να βάζουν στον δρόμο ότι να ‘ναι.

Εισήγησή μας, να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο κύριος που μας έδειξε το δρόμο (ή μάλλον, που μας άνοιξε το δρόμο) έτσι ώστε να βραβευθεί, είτε από τον νυν δήμαρχο είτε και από τον επόμενο εάν και εφόσον γίνουν τελικά οι εκλογές, εάν και εφόσον αλλάξει τελικά ο καπετάνιος στο πηδάλιο του Δήμου της πόλης.

Πέραν από την πλάκα, το άρθρο εννοείται πως έχει σαρκαστική διάθεση και κρίμα είναι ο καθένας από εμάς να εκτονώνεται στην περιουσία του άλλου και δη σε πράγματα που αν μη τι άλλο ομορφαίνουν τις πόλεις μας και μας κάνουν να χαμογελάνε!

Αλήθεια, για ποιο λόγο κάποιος να αντιδράσει όπως ο τύπος στο πιο κάτω βίντεο που τράβηξε η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού στη Λεμεσού;

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ