Διώξε το φόβο με ένα παραμύθι

Την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου και ώρα 16.30, όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς το κατάστημα Public της Λευκωσίας.

 


Article featured image
Article featured image

Εκεί θα γίνει η παρουσίαση του παραμυθιού «Διώξε το φόβο με ένα παραμύθι» με στόχο την ενίσχυση του έργου κατά του σχολικού εκφοβισμού (bullying) με ομιλητή το Χρύσανθο Τσουρούλη.

Για κάθε βιβλίο που πωλείται, τo Public δίνει 1€ στα ταμεία του οργανισμού «Hope For Children» CRC Policy Center με στόχο να ενισχύσει το έργο του κατά του σχολικού εκφοβισμού, να συνδράμει στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού και να υποστηρίξει την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινωνία.

Το βιβλίο «Διώξε τον φόβο σου με ένα παραμύθι» που διατίθεται στα Public έχει την υπογραφή μαθητών δημοτικού που συμμετείχαν στον εργαστήρι δημιουργικής γραφής του Public Βόλου, με τη καθοδήγηση του συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή.

Ο οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center είναι ένας εξειδικευμένος εταίρος με όραμα, που σκοπεύει στην προάσπιση και προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, με βάση τα πρότυπα και τις αρχές της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού και του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι πόρτες του Διεθνή, Ανθρωπιστικού και Ανεξάρτητου Οργανισμού είναι ανοιχτές σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως θρησκευτικού, πολιτιστικού ή άλλου υποβάθρου. Το «Hope For Children» CRC Policy Center στοχεύει επίσης, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνικά μη προνομιούχων παιδιών.

Ο Οργανισμός υλοποιεί προγράμματα με σκοπό την εκπαίδευση και την κοινωνική ευαισθητοποίηση αλλά και την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής νομικής και ψυχολογικής στήριξης σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για κάθε παιδί!

Δείτε ΕΔΩ το βιβλίο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ