Το ξενοδοχείο Almyra γίνεται εργοστάσιο παραγωγής μουστακιών

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Movember Cyprus 2016, το Round Table 1 Λευκωσίας και η Μπύρα ΚΕΟ διοργανώνουν την έκθεση «18 Μουστάκια».

 


Article featured image
Article featured image

18 καλλιτέχνες φιλοτέχνησαν ισάριθμα πήλινα μουστάκια και συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα στη μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων και υπέρ της ψυχικής υγείας των ασθενών.

Το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, η αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου Αλμύρα στην Πάφο θα μετατραπεί σε ένα εργοστάσιο παραγωγής μουστακιών και θα εκτεθούν προς πώληση καλλιτεχνικές δημιουργίες που φιλοτέχνησαν σε 18 τρισδιάστατα μουστάκια οι (αλφαβητικά): Γιώτα Ιωαννίδου, Γιώργος Κοτσώνης, Μαριάννα Κωνσταντή, Arsenty Lysenkov, Αντρέας Μακαρίου, Χαράλαμπος Μαργαρίτης, Μiriam ΜcConnon Papageorgiou, Χάρης Πασπαλλής, Στέλλα Πατσαλίδου Γιάννης Σακέλλης, Ρήνος Στεφανή, Κατερίνα Φουκαρά, Χρίστος Φουκαράς, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, Σόνια Χατζηβασίλη, Team Almyra, Team Pafos17, Team Movember Cyprus.

Όλα τα έσοδα από την πώληση τους, θα διατεθούν για το Movember Cyprus 2016. Η εκδήλωση που αρχίζει στις 6μμ τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επισκεφθείτε τη σελίδα Moveber Cyprus στο facebook και επικοινωνήσετε στο 26 888705 ή στο sales@thanoshotels.com.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ