Μάθαμε για τα μυστικά swingers party σε επαύλεις στην Κύπρο

Τα πράγματα είναι απλά. Κάνεις εγγραφή, διαλέγεις σε πoιο event θέλεις (και μπορείς) να συμμετέχεις και λίγες μέρες πριν το party, ενημερώνεσαι για την τοποθεσία, τη διεύθυνση και όλα τα σχετικά.

 

Article featured image
Article featured image


Όλα με εμπιστευτικότητα και προσοχή, όλα μυστικά.


Οι Swingers είναι μια «μόδα» που στο εξωτερικό υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ενώ την ίδια τάση ακολουθεί τον τελευταίο καιρό και η Ελλάδα, με τα Swingers Party να καθιερώνονται και να αποκτούν μεγάλο fan base -υπολογίζεται ότι οι swingers στην Ελλάδα σήμερα ξεπερνούν τους 10.000, ενώ το ανεπίσημο Facebook Page μετρά περισσότερα από 3.000 μέλη.

Στην Κύπρο, θα έλεγε κανείς ότι, η ανταλλαγή συντρόφων, και μάλιστα σε ένα σκηνικό που θυμίζει την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», δεν θα ήταν και τόσο δημοφιλής, όχι λόγω προσωπικού πουριτανισμού ή λόγω συντηρητισμού, αλλά εξαιτίας του φόβου να μην μαθευτεί κάτι.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, για swingers parties στην Κύπρο, ανακαλύψαμε 2 κλειστά group (μετρούν γύρω στα 500 μέλη συνολικά), μια σελίδα στο Facebook και ένα πολύ καλά οργανωμένο site στο οποίο μπορείς να δεις φωτογραφίες από party, να μάθεις για όλα τα επερχόμενα events, τους όρους συμμετοχής, το κόστος συμμετοχής, τους κανόνες του παιχνιδιού, ενώ ακόμα και από πιο sex shop μπορείς να προμηθευτείς όλα τα  απαραίτητα σύνεργα, όπως μάσκες, kinky εσώρουχα και άλλα βοηθήματα.

 



Η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων είναι μια διαδικασία κατά την οποία οι συμμετέχοντες, που συνήθως είναι ζευγάρια στη ζωή, συναντώνται σε private εκδηλώσεις σε επαύλεις ή σε swingers parties και μετά από την απαραίτητη γνωριμία, καταλήγουν σε κάποιο δωμάτιο ή ακόμα και μπροστά από τους υπόλοιπους, να συνευρίσκονται ερωτικά είτε με τον ίδιο τους τον σύντροφο, και τους υπόλοιπους να παρακολουθούν ή σε πιο ιδιαίτερες στιγμές όπου δύο ζευγάρια απομονώνονται σε κάποιο δωμάτιο και ανταλλάζουν συντρόφους μεταξύ τους.


Συνήθως, οι μαζικές συναντήσεις των swingers καταλήγουν σε ομαδικά όργια.


Στην Κύπρο, ακριβώς επειδή η κοινωνία είναι μικρή και η διαρροή τέτοιων πληροφοριών προφανώς και θα δημιουργούσε πρόβλημα, η κοινότητα των swingers επιλέγει τα private parties σε επαύλεις, τα οποία πραγματοποιούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και εμπιστευτικότητα.

Πιο συγκεκριμένα είναι αυστηρά ιδιωτικές συναντήσεις, συγκεκριμένων κύκλων, οι οποίες γίνονται σχεδόν κατά κανόνα σε συγκεκριμένες βίλες, κυρίως στη Λεμεσό -τουλάχιστον αυτές ανακαλύψαμε εμείς.

 



 

Οι κατηγορίες των swingers

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το να θεωρείται ένα ζευγάρι swinger δεν σημαίνει απαραίτητα πώς σε κάθε συνεύρεση ανταλλάζει τον/την σύντροφο του με κάποιον, υπάρχουν κατηγορίες και υποκατηγορίες στις οποίες εντάσσεται το κάθε ζευγάρι ανάλογα με τις ορέξεις και τις επιθυμίες του. Οι swingers χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες (same, soft και full), οι οποίες διαιρούνται σε άλλες υποκατηγορίες που έχουν πιο συγκεκριμένες απαιτήσεις, κάτι σαν φίλτρα προτιμήσεων.

Same Room: Αυτή η κατηγορία είναι ίσως και η πιο απλή, αφού εδώ μπορεί να πει κάποιος ότι τα ζευγάρια που συμμετέχουν, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live porn την ώρα που κάνουν έρωτα. Βασικά δύο ζευγάρια κάνουν έρωτα στον ίδιο χώρο, αλλά δεν έχουν επαφή μεταξύ τους. Η μόνη ευχαρίστηση είναι το ότι παρακολουθείς και σε παρακολουθούν να κάνεις έρωτα.

Soft Swap: Αυτή η κατηγορία είναι ελαφρώς πιο περίπλοκη, αφού χωρίζεται σε υποκατηγορίες.

Soft Swap – Το απλό: Τα ζευγάρια που επιλέγουν αυτή την κατηγορία, ανταλλάζουν συντρόφους μεταξύ τους με τα πάντα να επιτρέπονται, εκτός από έναν βασικό περιορισμό, απαγορεύεται αυστηρά η διείσδυση του άντρα στη γυναίκα του άλλου ζευγαριού.

Soft Swap – Girl on Girl: Εδώ το παιχνίδι γίνεται λίγο kinky, αφού ναι μεν οι άντρες δικαιούνται να έρθουν σε επαφή μόνο με τη δική τους γυναίκα, οι γυναίκες όμως μεταξύ τους έχουν το δικαίωμα να κάνουν τα πάντα.

Soft Swap - Touching or Oral: Εδώ οι ελευθερίες είναι λίγο περισσότερες, αφού οι άντρες αγγίζουν τη γυναίκα του άλλου ζευγαριού, ενώ σε μερικές περιπτώσεις αν συμφωνήσουν μεταξύ τους τα ζευγάρια, επιτρέπεται το στοματικό sex από τις γυναίκες στους άντρες αλλά όχι το αντίθετο.

Full Swap: Όλα επιτρέπονται, όλα γίνονται και όλα είναι ανεκτά. Και αυτή η κατηγορία όμως χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες. Τους «Same Room», οι οποίοι ανταλλάζουν κανονικά ζευγάρια, αλλά σε ιδιωτικό δωμάτιο και οι «Completely Open», οι οποίοι ανταλλάζουν συντρόφους και έρχονται σε επαφή σε οποιοδήποτε χώρο της έπαυλης με θεατές ή χωρίς.

 



 

Οι swingers στην Κύπρο 

Το να συμμετέχει ένα ζευγάρι σε μια τέτοια εκδήλωση, δεν είναι απλό ούτε και εύκολο. Σαφώς και κανονικά ζευγάρια μπορούν να συμμετέχουν και να βιώσουν μια τέτοια εμπειρία, αλλά αυτό είναι ευκολότερο στα swingers clubs. Στην Κύπρο κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, και τα swingers parties γίνονται συνήθως σε επαύλεις επιφανών προσώπων, με τις πόρτες να είναι ερμητικά κλειστές στους «ξένους».

Τα άτομα που συμμετέχουν συνήθως είναι υπεράνω υποψίας και πρόκειται για ζευγάρια επιχειρηματιών, γνωστών οικογενειών, ζευγάρια της showbiz και συχνά άτομα προχωρημένης ηλικίας, που δεν συνηθίζουν να προκαλούν με την προσωπική τους ζωή, ενώ πολλοί απ’ αυτούς μπορεί καθημερινά να διδάσκουν την ηθική σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.

 

Οι guest stars που προσφέρονται ως δώρο

Όπως συμβαίνει σε κάθε πάρτι που... σέβεται τη φήμη του, για να αποκτήσει κύρος και να προσελκύσει κόσμο, φιλοξενεί και ένα γνωστό όνομα συνήθως από την εγχώρια show biz, τους οποίους οι διοργανωτές πληρώνουν απλά για να βρίσκονται στο party. Η συμμετοχή των καλεσμένων στην ανταλλαγή δεν είναι απαραίτητη, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι διοργανωτές τους εμφανίζουν ως δώρο για τους συμμετέχοντες, με αδρή αμοιβή.

 

Το κυπριακό Swingers Mystical Club

Οργανωμένο, high tech, και πλήρως ενημερωμένο με όλα όσα χρειάζεται να ξέρει όποιο ζευγάρι επιθυμεί να συμμετέχει σε μια από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

«Είμαστε διοργανωτές party στην Κύπρο για ζευγάρια και μόνες γυναίκες, με την πολύχρονη εμπειρία μας στα swingers parties να εγγυάται την ικανοποίηση των συμμετεχόντων»

Αυτό είναι γενικά το profile της επίσημης κυπριακής ιστοσελίδας διοργάνωσης εκδηλώσεων ανταλλαγής συντρόφων. Η σελίδα μάλιστα προσκαλεί όλους να συμμετέχουν σε αυτή την εμπειρία, είτε είναι κάποιος αρχάριος ο οποίος θέλει απλά να συμμετέχει, ή ένας βετεράνος που θέλει να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Μάλιστα οι διοργανωτές ξεκαθαρίζουν πώς όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις δεν είναι μανιακοί του σεξ, αλλά κανονικοί άντρες και γυναίκες που βάζουν λίγο περισσότερο αλατοπίπερο στην ερωτική τους ζωή, σε σχέση με τους συνηθισμένους ανθρώπους.

«Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε την σεξουαλικότητα σας, με ασφάλεια και πλήρη ανωνυμία, αυτός είναι και ο λόγος που σας ενθαρρύνουμε να φοράτε μάσκες στο πρόσωπο για να μην είστε εύκολα αναγνωρίσιμοι», παρέχουν μάλιστα και link που παραπέμπει στον αντίστοιχο προμηθευτή.





Οι συμμετέχοντες, οι ηλικιακοί περιορισμοί και οι μυστικές τοποθεσίες 

Τα περισσότερα parties που διοργανώνει το Mystical Club, αφορούν ζευγάρια και γυναίκες, ενώ κάποια απ’ αυτά έχουν και ηλικιακούς περιορισμούς. Για παράδειγμα, υπάρχει εκδήλωση όπου ο ηλικιακός μέσος όρος των ζευγαριών που θα συμμετέχουν, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 39 έτη.

Περιστασιακά, εάν υπάρχει ενδιαφέρον, διοργανώνονται και άλλα είδη party όπως gangbangs, θεματικές νύχτες για φετιχιστές και βραδιές mixed όπου εκεί μπορούν να συμμετέχουν και άνδρες single.

Όλα τα party πραγματοποιούνται σε διαφορετικές τοποθεσίες κάθε φορά, οι χώροι όμως που τα φιλοξενούν είναι πολυτελείς επαύλεις γνωστών ευκατάστατων οικογενειών ή ενοικιαζόμενες, οι οποίες προσφέρουν πλήρη ιδιωτικότητα.

 

Οι κανόνες του παιχνιδιού 

Όπως αναφέραμε πιο πάνω ο κόσμος των swingers, έχει κανόνες, οι οποίοι είναι αυστηροί και πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα. Οι βασικοί κανόνες, προσανατολίζονται στον σεβασμό και στην ευγένεια απέναντι στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Το «Όχι» σημαίνει «Όχι, δεν επιτρέπεται σε καμιά περίπτωση η εκπόρνευση των συμμετεχόντων, απαγορεύονται ρητά τα ναρκωτικά, όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ενήλικες, δεν επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο χωρίς άδεια, οι κυρίες οφείλουν να πηγαίνουν καλοντυμένες, και τέλος είναι απαραίτητη η χρήση προφυλακτικών, τα οποία διανέμονται δωρεάν σε κάθε party.

 



 

Τα πακέτα εγγραφής

Βασική προϋπόθεση για να ζήσεις την εμπειρία του swinging είναι να γίνεις μέλος. Το Mystical Club Cyprus, προσφέρει 4 διαφορετικά πακέτα, Gents στα 75 ευρώ, Silver στα 60 ευρώ, Gold στα 250 ευρώ, και Couple Mixed στα 30 ευρώ.

Σε όλες τις περιπτώσεις προσφέρεται δωρεάν φαγητό, ποτό και προφυλακτικά, και δικαιούσαι μια συμμετοχή σε ένα αντίστοιχο πάρτι, εκτός από το Gold που δικαιούσαι πέντε συμμετοχές.

 

Σε αριθμούς

Αυτή τη στιγμή το Mystical Club μετρά γύρω στα 176 μέλη, ενώ στις εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 565 προφυλακτικά, με την ικανοποίηση να βρίσκεται στο 100%. Τέλος, έχουν καταναλωθεί περισσότερα από 872 cocktails κατά τη διάρκεια των parties.

 

 

«Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ»

Σε επικοινωνία μας με τον γνωστό Έλληνα σεξολόγο, Δρ. Θάνο Ασκητή, ενημερωθήκαμε πώς επιστημονικά δεν έχουν καθοριστεί συγκεκριμένα αίτια που προκαλούν τέτοιες συμπεριφορές, πέραν της ανάγκης του συντρόφου (συνήθως του άντρα) να ανανεώσει τη σχέση του με τη γυναίκα του, γιατί έχει βαρεθεί την ερωτική τους ζωή.

«Παρόλο που είναι δικαίωμα κάθε ζευγαριού η σεξουαλική του δραστηριότητα, εντούτοις η περίπτωση της ανταλλαγής συντρόφων επιστημονικά θεωρείται διαταραχή, αφού διαταράσσει τη δυαδική σχέση. Η διαταραχή αυτή ονομάζεται παραφυλία».

Όπως αναφέρει ο Δρ. Ασκητής, η πλήξη και η σεξουαλική ανία που προκαλείται σε ένα ζευγάρι το οποίο είναι μαζί χρόνια δημιουργεί αυτή την ανάγκη, η οποία όμως είναι επικίνδυνη ζώνη με τις συνέπειες στην κοινή πορεία του ζευγαριού να είναι μεγάλες.

«Συνήθως τα ζευγάρια που επιλέγουν να ακολουθήσουν τον συγκεκριμένο δρόμο, και σπάνε τη δυαδικότητα του «εγώ κι εσύ», διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο να χάσουν την μεταξύ τους επαφή, αφού δεν θα τους ικανοποιεί το σεξ των δύο ατόμων, αλλά θα επιθυμούν την επαφή με πολλά άτομα, για να νιώσουν την υπέρτατη ηδονή».

Υποκινητές της συγκεκριμένης ενέργειας είναι συνήθως οι άντρες σύζυγοι, με τις γυναίκες τους να υποκύπτουν στις ορέξεις του συζύγου τους, χωρίς να συμφωνούν πλήρως.

«Ως σεξολόγοι δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε και να επέμβουμε παρά μόνο όταν ένας εκ των δύο δεν επιθυμεί να συμμετέχει και δέχεται πιέσεις από τον άλλον. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα με τις γυναίκες οι οποίες σκέφτονται πάντα πιο λογικά, και ιδίως αν είναι και μητέρες αισθάνονται έντονα πώς μια τέτοια πράξη, τις μειώνει, τις αναιρεί, ενώ φοβούνται και την κοινωνική κατακραυγή».

Όπως διευκρινίζει ο Δρ. Ασκητής, σε πολλά μοντέρνα ζευγάρια πολλές είναι οι γυναίκες που για να ικανοποιήσουν τις έντονες και βίαιες ορέξεις του άντρα τους, του κάνουν δώρο γενεθλίων γυναίκες – πόρνες, ούτως ώστε να ικανοποιήσουν την ανάγκη του για πολυάριθμο σεξ και να μην ζητήσει την ανταλλαγή συντρόφων.

«Όταν μπεις σε αυτό το παιχνίδι είναι σαν ένα είδος τοξικής ουσίας, το οποίο γίνεται εξάρτηση και δεν μπορείς εύκολα να το ξεπεράσεις. Εντάσσεται στις παθολογικές διαταραχές της σεξουαλικότητας, αφού σπάει τα όρια του ζευγαριού, διαλύεται η δυαδικότητα και στην πορεία διαλύεται η σχέση».







Το αίσθημα της ζήλειας δεν υπάρχει;

Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση, μόνο που η απάντηση δεν είναι απλή. Τα άτομα αυτά διακατέχονται από μια έντονη και ζωώδη κτητικότητα στο sex, παρόλα αυτά όταν γίνεται στα πλαίσια της συμφωνίας και της ανοιχτής επαφής, δημιουργείται η αίσθηση του ελέγχου απέναντι στον σύντροφο και ικανοποιείται αυτό αίσθημα, μπορούμε να την ονομάσουμε και «ελεγχόμενη σεξουαλικότητα».

Βέβαια αυτό δεν είναι δεδομένο, αφού έχω πελάτες μου που διέκοψαν την πράξη, γιατί ο άντρας που ήταν με την γυναίκα του οικοδεσπότη, άρχισε να της μιλάει πρόστυχα, ο οικοδεσπότης εκνευρίστηκε και του έκανε επίθεση ξυλοδαρμού.

Οι περιπτώσεις ζήλειας όμως είναι δεδομένες όταν η επαφή μεταξύ των συντρόφων γίνει μυστικά. Εκεί είναι σίγουρο πώς θα υπάρχουν εκρήξεις και από τις δύο πλευρές, αφού δημιουργούνται αισθήματα ανασφάλειας και φόβου και το ξέσπασμα δεν είναι εύκολο να ελεγχθεί.

Οι φαντασιώσεις είναι κοινές όταν όλα γίνονται στα φανερά -μια περιχαρακωμένη ελεγχόμενη σεξουαλικότητα. Είναι όμως μια επικίνδυνη ζώνη χωρίς κανένας να ξέρει που θα καταλήξουν. Όταν το ζευγάρι χάσει την αποκλειστικότητα του, χάνει και το πολύ σημαντικό στοιχείο της ηδονής, άρα είναι θέμα χρόνου να διαλύσεις και τη σχέση.

Είναι δεδομένο πώς όταν μπει τρίτο άτομο στο κρεβάτι ενός ζευγαριού, τότε το ζευγάρι κινδυνεύει.



*Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν στο άρθρο είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα του Mystical Club -για ευνόητους λόγους έχουν αλλοιωθεί.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ