Ο γύρος της Κύπρου σε 5 ημέρες

Πόσες ημέρες χρειάζεται κάποιος για να γυρίσει την Κύπρο;

 


Article featured image
Article featured image

Εξαρτάται από το μέσο που θα χρησιμοποιήσει είναι μια καλή απάντηση και σε αυτή την περίπτωση που το μεταφορικό μέσο θα είναι το ποδήλατο, τα 30 άτομα που θα κάνουν τον γύρο του νησιού το έχουν υπολογίσει στις 5 ημέρες.

Συγκεκριμένα, ένα γκρουπ από ενθουσιώδεις ποδηλάτες αποφάσισαν να καβαλήσουν τα ποδήλατά τους για 5 ημέρες κάνοντας τη διαδρομή σχεδόν ολόκληρης της κυπριακής ακτογραμμής.

Για πρώτη χρονιά σε αυτή την προσπάθεια έχουν συμπεριληφθεί 30 ποδηλάτες, ενώ οι διοργανωτές εύχονται του χρόνου να μπορούν, όπως λένε, να προσκαλέσουν πολύ περισσότερους, σε μια ενωμένη Κύπρο.

Ο γύρος της Κύπρου θα ξεκινήσει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου από το Home for Cooperation (Σπίτι της Συνεργασίας) στη Λευκωσία, στις 8:00, και θα τελειώσει στο ίδιο σημείο, την Κυριακή 20 του μήνα, στις 15:00.

Να ευχηθούμε σε όλους τους συμμετέχοντες να απολαύσουν το ταξίδι τους, να απολαύσουν την Κύπρο και να ελπίσουμε ότι από χρόνου θα μπορούμε όλοι ελεύθερα να διασχίζουμε το νησί μας απ’ άκρη σ’ άκρη, είτε σε ποδηλατικούς γύρους είτε με οποιοδήποτε άλλη αφορμή επιθυμούμε.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ