5 φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε στο timeline μας

Με ένα γρήγορο scroll down βλέπεις στο timeline σου… ό,τι φανταστείς. Τι είναι όμως εκείνο το κάτι διαφορετικό που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σε κάνει να του χαρίσεις ένα κλικ ή έστω ένα βλέφαρο;

 


Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω, 5 φωτογραφίες που ακριβώς μας έκαναν να σηκώσουμε το δάκτυλο από το mouse και να κοντοσταθούμε για λίγο, για διαφορετικό λόγο η καθεμιά.

 

1. Τα Δημόσια Έργα στην Κύπρο είναι έτη φωτός μπροστά (βλ. κεντρική φωτογραφία που τράβηξε στη Λεμεσό ο δημοσιογράφος της City Ανδρέας Κάτσιης). Δηλαδή, αν έγραφαν ένα αδιάφορο STOP, ποιος αλήθεια θα έδινε σημασία για να σταματήσει στο αλτ; Λογικό! Ενώ με ένα STPO, όλοι θα χασκιάζονται, θα πατάνε φρένο, ενώ θα λένε και παρακάτω «ρε συ, είδες το STPO που έγραψαν στον δρόμο;», με αποτέλεσμα να γίνει τελικά talk of the town τελικά η εν λόγω σήμανση. Εύγε!

 

2. Ο 80χρονος Wang Deshun έγινε διάσημος σε όλο τον πλανήτη με την εμφάνισή του στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Hu Sheguang.

 

3. Η μικρούλα κόρη του Πάνου Καμμένου κάνει ένα κατοστάρι στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης Τσίπρα και χαρίζει στον φωτογράφο ένα εξαιρετικό ενσταντανέ.

 

4. Πολιτικού περιεχομένου και η επόμενη φωτογραφία. Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Τα πράγματα είναι πιο απλά. Λέει η λεζάντα: «Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, που δεν φοβάται να παλέψει, να διεκδικήσει και να τσαλακωθεί για το καλό του τόπου του. Μια σπάνια φωτογραφία από τις εργασίες για τη διάνοιξη του οδικού δικτύου Φανός-Πρωταράς στο Παραλίμνι, στις οποίες συμμετείχε ενεργά ο Δήμαρχος. Ένα έργο που ολοκληρώθηκε σε 25 μέρες μόνο, με μισό εκατομμύριο ευρώ λιγότερα από το αρχικά προϋπολογιζόμενο κόστος. Ένας άνθρωπος σαν εμάς, που εργάζεται για μας». #SinexizoumeTinAllagi #pyrillis

Αλήθεια, τι να σχολιάσει κανείς απ’ αυτό το αριστουργηματικό post που παίζει στο facebook page «Το Παραλίμνι» και το οποίο έχει πάρει την επικοινωνία (σε επίπεδο προεκλογικής εκστρατείας) τουλάχιστον εκατό χρόνια… μπροστά.

 

5. Και τέλος, ένα σύνθημα σε τοίχο που (πέραν από τον Πυρίλλη) θα μπορούσε να έχει παραλήπτη τον οποιονδήποτε σε τούτο το μαρτυρικό νησί. Μα τον οποιονδήποτε όμως…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ