Γιατί το οδόφραγμα της οδού Ληδήνης γέμισε με Ε/Κ και Τ/Κ πολιτικούς;

Όχι δεν εννοούμε κάποια δικοινοτική συνεύρεση, ούτε κάποια συνάντηση διαμαρτυρίας, αλλά μια συνύπαρξη πολιτικών προσώπων οι οποίοι βρέθηκαν κολλημένοι πάνω σε βαρέλες.

 


Article featured image
Article featured image

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των συνομιλιών στο Mont Pelerin, που θα έχουν ως κύριο άξονα το εδαφικό, άγνωστοι προχώρησαν σε μια συμβολική εικαστική παρέμβαση, στο οδόφραγμα της οδού Ληδήνης στην παλιά Λευκωσία.

Με αφίσες που απεικόνιζαν τους Τάσσο Παπαδόπουλο, Ραούφ Ντενκτάς, Αρχιεπισκόπο Χρυσοστόμο Β’, Ντερβίς Έρογλου, Μαρίνο Σιζόπουλο, Γιώργο Λιλλήκα, Ελένη Θεοχάρους, Γιώργο Περδίκη και μέλη του ΕΛΑΜ, καθώς επίσης και μια εικόνα του Πενταδάκτυλου με τη σημαία του ψευδοκράτους, αλλά και της κερκίδας του ΑΠΟΕΛ με την «ενωτική» σημαία, οι άγνωστοι διακόσμησαν τα βαρέλια, κολλώντας στο κάθε ένα απ’ αυτά μια αφίσα με τα πρόσωπα των πιο πάνω, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του dialogos.com.cy.

Οι άγνωστοι δεν σταμάτησαν εκεί, αφού σε σημείο δίπλα από το ψηφιδωτό με τις αφίσες, έγραψαν τον γνωστό στίχο των Pink Floyd «All in all you are just another brick in the wall».

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ