Σε γραμματοκιβώτια, στη Λεμεσό, βρέθηκαν προκηρύξεις ενάντια στη λύση του Κυπριακού

Τις υπογράφει ένας... Πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 


Article featured image
Article featured image

Ημέρα Πέμπτη, ώρα 09:00 το πρωί και σε μια συνοικία της Λεμεσού τα γραμματοκιβώτια των σπιτιών, εκτός από λογαριασμούς και διαφημιστικά, είχαν και κάτι εντελώς διαφορετικό.

Την ώρα που ο ΠτΔ βρίσκεται στην παγωμένη Ελβετία, συνομιλώντας με τον Μουσταφά Ακκιντζί για το εδαφικό, το περιουσιακό και άλλες σημαντικές παραμέτρους που αφορούν στο Κυπριακό πρόβλημα και το πώς αυτό θα εξελιχθεί, στην Κύπρο «Ένας Κύπριος Πολίτης» μοιράζει προκηρύξεις στα γραμματοκιβώτια, εκφράζοντας την αντίθεσή του στη Διζωνική - Δικοινοτική Ομοσπονδία, ενώ μέσα σε 4 σελίδες εκθέτει όλα αυτά που θα μας συμβούν αν δεν ξυπνήσουμε και δεν αντισταθούμε άμεσα, απορρίπτοντας, όπως λέει, το προτεινόμενο Σχέδιο Διά-Λυσης της Κύπρου.

 

Αφού διαβάσεις πιο κάτω δύο σύντομα αποσπάσματα από την προκήρυξη, στη συνέχεια μπορείς να διαβάσεις παρακάτω ολόκληρο κείμενο που μοιράστηκε door to door σήμερα στη Λεμεσό.

 

Απόσπασμα 1

«Κυπριακέ Λαέ ξύπνα! Κοίταξε τι γίνεται δίπλα από τη χώρα μας! Μήπως όλα αυτά που γίνονται δίπλα μας νομίζεις ότι γίνονται σε άλλο πλανήτη; Η μήπως για να ξυπνήσεις πρέπει πρώτα να μπουν οι τζιχαντιστές μέσα στις πόλεις μας, μέσα στα σπίτια μας, και μέσα στα σχολεία μας; Ξύπνα! Γνωρίζουμε τις σχέσεις της Τουρκίας με τη διεθνή ισλαμική τρομοκρατία».

 

Απόσπασμα 2

«Πρόκειται για μια σατανική παγίδα που δεν θα περάσει. Εμείς τώρα πρέπει να ξυπνήσουμε και να τους φράξουμε τον δρόμο όπως κάναμε το 2004 με το μεγάλο ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Μπορούμε και πρέπει να επαναλάβουμε το μεγάλο ΟΧΙ του 2004».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ