Το twitter γέμισε με καμένα αθλητικά παπούτσια εξ αιτίας του Trump

Όχι όλα, συγκεκριμένη μάρκα.

 


Article featured image
Article featured image

Οι Αμερικανικές εκλογές τελείωσαν, το φαβορί για την προεδρία των ΗΠΑ Hilary Clinton, καταποντίστηκε και ο Donald Trump θα βρίσκεται στο Λευκό Οίκο για τουλάχιστον 4 χρόνια.

Ακόμη όμως στην Αμερική κάποιοι αδυνατούν να πιστέψουν πώς ο αμφιλεγόμενος Trump, θα είναι ο επικεφαλής της χώρας τους και στην ουσία το μέλλον τους απ’ εδώ και πέρα βρίσκεται στα χέρια του. Ήδη τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, ομάδες διαδηλωτών κατέβηκαν στους δρόμους φωνάζοντας ενάντια στην εκλογή Trump και κρατώντας πανό με επιγραφές «Αυτός δεν είναι ο πρόεδρος μας».

Οι «αντιτραμπικοί» όμως δεν έμειναν μέχρι εκεί, αφού μετά από μια δήλωση της γνωστής εταιρείας αθλητικών παπουτσιών «New Balance», σύμφωνα με την οποία υποστήριζε την εκλογή Trump, οι υποστηρικτές της Hilary (οι οποίοι φαίνεται να αγαπούσαν το συγκεκριμένο brand), αντέδρασαν άμεσα καίγοντας τα παπούτσια τους online ή πετώντας τα στα σκουπίδια, για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους απέναντι στην εταιρεία.

Η δήλωση της εταιρείας αναδημοσιεύθηκε από μια δημοσιογράφο στου twitter, αναφέροντας τα εξής «Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν άκουγε τις προτάσεις μας και ειλικρινά νιώθουμε ότι με την εκλογή Trump τα πράγματα θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση».

 



 

Αυτό ήταν αρκετό για να γεμίσει το timeline του twitter με οργισμένα μηνύματα υποστηρικτών της Hilary που είχαν στην κατοχή τους αθλητικά παπούτσια «New Balance». Οι εξοργισμένοι καταναλωτές, έβγαλαν τα παπούτσια και τα πέταξαν στα σκουπίδια, ανεβάζοντας φωτογραφία ή πήραν τον αναπτήρα και τους έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά ανεβάζοντας σχετικά βίντεο.

H  New Balance, προκειμένου να καθησυχάσει τα πνεύματα, ξεκαθάρισε πώς η δήλωση της αφορούσε συγκεκριμένα μια προεκλογική δήλωση του Trump ενάντια στην εμπορική συμφωνία TPP (Trans-Pacific Partnership), κάτι που όπως φαίνεται δεν έπεισε, αφού ο κόσμος συνεχίζει να καίει τα New Balance του. 

 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ