«Όσοι παπάδες καταγγελθούν ότι είναι ομοφυλόφιλοι καθαιρούνται»

Χωρίς φόβο, με πολύ πάθος και καμία υποψία μετάνοιας για το όσα δηλώνει, εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο WEEKEND και στον δημοσιογράφο του ΡΕΠΟΡΤΕΡ online Γιώργο Πλουτάρχου, και η οποία θα δημοσιευθεί αύριο Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Στον απόηχο των πρόσφατων δηλώσεων του σχετικά με την κοινότητα ΛΟΑΤΙ Κύπρου, αλλά και της επιθυμίας που εξέφρασε για τη δημιουργία σχολείων που θα ισιώνει τους προβληματικούς, ο Αρχιεπίσκοπος «ξαναχτύπησε» με νέες δηλώσεις με αποδέκτη αυτή τη φορά τους κόλπους της ίδιας της Εκκλησίας.

Μεταξύ δηλώσεων για το κυπριακό, την επερχόμενη λύση, το περιουσιακό και τη σχέση του με την Αριστερά της Κύπρου, ο Αρχιεπίσκοπος ρωτήθηκε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του, όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους.

Και φυσικά απάντησε ξανά, μόνο που και πάλι έκανε την ανατροπή, βάζοντας νέα στοιχεία.

«Δεν έχω αλλεργία με τους ομοφυλόφιλους. Τους λυπάμαι όμως για δεν αγωνίζονται να υπερπηδήσουν κάποια μειονεκτήματα που έχουν. Πραγματικά έχουν ξετσιπωθεί και θέλουν να τους χειροκροτούμε κιόλας. Έχουμε και παπάδες ομοφυλόφιλους και όταν καταγγελθούν και οι καταγγελίες είναι βάσιμες καθαιρούνται, δεν μπορεί κάποιος να είναι ομοφυλόφιλος και παπάς.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ