Βρετανική ταινία ξεκινά γυρίσματα και ζητά Κύπριους για να λάβουν μέρος

Η εταιρεία «Piece of Cake Casting» που πραγματοποιεί ακροάσεις για ταινίες, με έδρα την βρετανική πόλη Surrey, αναζητά άνδρες και γυναίκες από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Μαρόκο, για να συμμετάσχουν σε ταινία μεγάλου μήκους.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η Alexandra Pickford -μια εκ των σκηνοθετών της ταινίας, «Χρειαζόμαστε Έλληνες/Κύπριους άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, βάρους και ύψους, για να συμμετέχουν σε αυτή την πολύ μεγάλη παραγωγή, που θα ξεκινήσει γυρίσματα με το νέο έτος στο στούντιο μας στο Λονδίνο.

Θέλουμε αυθεντικούς χαρακτήρες. Φυσικό χρώμα μαλλιών και χωρίς τατουάζ σε εμφανή σημεία. Προς το παρόν δεν μας επιτρέπεται να δώσουμε καμία περιγραφή για το περιεχόμενο ή τον τίτλο της ταινίας. Το μόνο που μπορούμε να ανακοινώσουμε είναι πως πρωταγωνιστεί ένας μεγάλος αστέρας του Hollywood».

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επισκεφθούν το www.pieceofcakecasting.com/become-an-artiste και να συμπληρώσουν την αίτηση.

Θα πρέπει να αναφέρεται τις διαστάσεις σας, όπως στέρνο και νούμερο παπουτσιού, ενώ θα πρέπει απαραίτητα να επισυνάψετε και δύο φωτογραφίες που να απεικονίζουν το πρόσωπο και ολόκληρο το σώμα σας.

Οι φωτογραφίες ακολούθως θα σταλούν στον σκηνοθέτη, ο οποίος θα κάνει την τελική επιλογή. «Οι διαδικασίες για την τελική επιλογή των προσώπων θα είναι αρκετές, γιατί ο σκηνοθέτης επιδιώκει το καλύτερο και το πιο αυθεντικό αποτέλεσμα», συμπληρώνει η Pickford.

«Δημιουργήσαμε ένα ‘look book’, το οποίο δίνουμε στους παραγωγούς και όλοι στο τέλος εγκρίνονται από τον σκηνοθέτη».

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, ενώ δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι περιορισμοί στην εξωτερική εμφάνιση. Επίσης είναι απαραίτητο να δικαιούνται να εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο νόμιμα και με αριθμό κοινωνικών ασφαλίσεων.

Όσοι επιλεγούν θα αμείβονται το λιγότερο με 100 στερλίνες για κάθε μέρα γυρισμάτων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ