Στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας ένα μοντέλο καταργεί τα στερεότυπα

Πώς θα ένιωθες αν για μια φορά έβγαινες από τα στερεότυπα και γινόσουν διαφορετικός ή καλύτερα ξεχωριστός;

 


Article featured image
Article featured image

Το να διαχωριστείς από τη μάζα και να προβάλεις τη μοναδικότητά σου, αποτελούσε ανέκαθεν ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για τον κάθε έναν από εμάς, αποτρέποντάς μας ουσιαστικά από το να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και ενδεχομένως να ξεχωρίσουμε.

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και το σύγχρονο lifestyle επιβάλλουν μια καθημερινότητα τακτοποιημένη σε κουτιά με ετικέτες τύπου #life #friends #love #job. Μια ζωή κλεισμένη σε καλούπια και στερεότυπα, που έχουν αυστηρές γραμμές, νόρμες και κανόνες.

Τι θα γινόταν άραγε αν εμφανιζόταν κάτι που θα έσπαγε αυτά τα καλούπια, σε έβγαζε από το μικρό σου κουτάκι, έσκιζε τις ετικέτες και σε έκανε #untaggable; Θα τολμούσες να το δοκιμάσεις;

Το νέο μοντέλο της Audi Q2 σε προκαλεί να δοκιμάσεις τα όριά σου, αγγίζοντας έναν κόσμο που δεν ορίζεται, αλλά ούτε και περιγράφεται με λόγια, παρά μόνο με συναισθήματα και εμπειρίες. Μια νέα κατηγορία στην Audi, που εστιάζει στο design element και το μοναδικό lifestyle του κάθε οδηγού.

 



Γνώρισε το στο #untaggable event που θα διοργανώσει η Audi, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 21:00, στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας και ζήσε μια extraordinary VIP εμπειρία.  

Τη μουσική του event θα επιμελούνται οι extravagant Djs Andy Pervica, Cotsios o Pikatillis, Mr. Fox & Demi Consta, σε έναν unique design χώρο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη βραδιά από τους Afro Banana Republic, σε συνεργασία με την Innovation/Leo Burnett.  

Αν θέλεις κι εσύ να βρεθείς στο exclusive #untaggable event της Audi, ανάμεσα σε δεκάδες celebrities, socialite και άλλα σημαντικές προσωπικότητες του νησιού, φρόντισε να διεκδικήσεις μια από τις VIP προσκλήσεις που θα δοθούν από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και μέσω της σελίδα της Audi Cyprus στο Facebook.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ