Η κυπριακή πλατφόρμα αγοράς υπηρεσιών AtYourSerice γιορτάζει και αναβαθμίζεται

Έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια, από τότε που η ιστοσελίδα AtYourService, εμφανίστηκε στη ζωή μας και άλλαξε τα δεδομένα στην παροχή υπηρεσιών, δημιουργώντας μια καλύτερη αγορά.

 


Article featured image
Article featured image

«Όταν ξεκινούσαμε δεν ξέραμε πως ακριβώς θα φτιάχναμε αυτή την αγορά και δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα για το πόσες δυσκολίες θα αντιμετωπίζαμε.

Είχαμε όμως την ισχυρή πεποίθηση ότι ‘Υπάρχει καλύτερος τρόπος’ και το πείσμα και την ‘αφέλεια’ να προσπαθήσουμε να κτίσουμε εμείς αυτό τον καλύτερο τρόπο».

Τι είναι το AtYourService; Μια μια online πλατφόρμα αγοράς υπηρεσιών όπως Μάστρους, Φωτογράφους ή ακόμη και Δικηγόρους.

Τέσσερα χρόνια μετά η online αυτή πλατφόρμα φιλοξενεί υπηρεσίες από περισσότερους από  10 000 επαγγελματίες και εταιρείες σε όλη την Κύπρο, ενώ ζητούνται κάθε χρόνο υπηρεσίες αξίας πέραν των €5 000 000, σε 120 περίπου διαφορετικές κατηγορίες.

«Όπως και να το δούμε τα νούμερα αυτά είναι εντυπωσιακά και έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μας».

Στην πρώτη του εκδοχή το AtYourService ήταν μια απλή αγορά που ο πελάτης έγραφε τι έψαχνε και οι επαγγελματίες έστελναν μήνυμα και προσφορά, αν οι πληροφορίες ήταν ικανοποιητικές

Αυτός ο τρόπος λειτουργίας είναι ο καλύτερος για κάποιες, αλλά όχι όλες τις κατηγορίες – είναι πολύ διαφορετική η διαδικασία του να ψάχνεις κηπουρό από Web Developer.

«Από τα πρώτα χρόνια συνειδητοποιήσαμε ότι για να φτιάξουμε μια καλύτερη αγορά θα έπρεπε πρακτικά να φτιάξουμε πολλές αγορές κάτω από την ίδια στέγη – και αυτό κάνουμε τα τελευταία 2 χρόνια και θα συνεχίσουμε να κάνουμε για τα επόμενα 4 χρόνια».

Οι διαχειριστές της σελίδας αναφέρουν ότι στο άμεσο μέλλον, η ιστοσελίδα θα διαθέτει και νέα «Είδη Εργασιών» τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν:

- Το κλείσιμο ραντεβού online

- Ο πελάτης δίνει (τηλεφωνικά) τα στοιχεία επικοινωνίας του τα οποία στέλνονται στους πρώτους 3 Επιβεβαιωμένους Επαγγελματίες στην κατηγορία και Περιοχή (Υπάρχει μεγάλη ζήτηση)

- Προβολή όλων των καταστημάτων σε χάρτη

- Αναζήτηση επαγγελματιών που είναι διαθέσιμοι άμεσα για επείγον εργασίες.

- Πακέτα υπηρεσιών τα οποία ο πελάτης μπορεί να δει και να αγοράσει online

«Γνωρίζουμε καλά πλέον τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πελάτες και επαγγελματίες και εξακολουθούμε να έχουμε το πείσμα, την αφέλεια και την επιμονή για να δοκιμάζουμε να βρούμε λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα. Σας ευχαριστούμε όλους για την θερμότατη υποδοχή και υποστήριξη που μας δίνετε τα τελευταία 4 χρόνια και ζητούμε για ακόμη μια φορά τη βοήθεια σας, για να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε μαζί μια καλύτερη αγορά».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ