«Γνώρισα τον ιδανικό σύντροφο μέσα από site γνωριμιών»

Αναμφίβολα ο έρωτας στον 21ο αιώνα, έχει διαμορφωθεί μέσα από το διαδίκτυο. Η «νέα» γενιά θεωρεί δεδομένη την γνωριμία μέσω κάποιου κοινωνικού δικτύου ή κάποιας αντίστοιχης εφαρμογής (και υπάρχουν πολλές), ενώ δεν είναι αμελητέος και ο αριθμός ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, που επιλέγουν να βρουν ερωτικό σύντροφο ή σύντροφο ζωής πίσω από την ασφάλεια της οθόνης ενός κινητού ή ενός υπολογιστή.

 


Article featured image
Article featured image

Η Λ. θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τη δική της ιστορία, αφού διάβασε σχετικό άρθρο που είχαμε αναρτήσει στη CITY Free Press, για το site γνωριμιών με σκοπό την οικονομική αποκατάσταση sugardaters.gr.

«Καλησπέρα, θα ήθελα να μοιραστώ τη δική μου ιστορία με τους αναγνώστες σας, αλλά θα προτιμούσα να μην αναφερθούν τα στοιχεία μου.

Στο sugardater.gr, έκανα εγγραφή γιατί περνούσα μια δύσκολη περίοδο όπου ένιωθα πολύ μόνη. Ήταν κάτι που με βοήθησε πολύ ψυχολογικά, πήρα τα πάνω μου και ένιωσα καλύτερα με τον εαυτό μου.

Στην αρχή μιλούσα με πολλούς άντρες, μάλιστα σε δύο περιπτώσεις δέχτηκα να βγω μαζί τους για να γνωριστούμε από κοντά, αλλά δεν προχώρησε. Σήμερα που μιλάμε έχω σχέση με έναν άντρα που γνώρισα μέσω του site, και πλέον δεν το πολυχρησιμοποιώ.

Τον γνώρισα ένα βράδυ στο chat του site και αρχίσαμε να μιλάμε συστηματικά και πολύ. Ύστερα από ένα διάστημα βγήκαμε και από τότε είμαστε μαζί. Από τότε δεν χρειάστηκε να πληρώσω ποτέ τίποτα. Παρόλα αυτά ποτέ δεν του ζήτησα χρήματα, αλλά ούτε κι εκείνος θέλησε να μου δώσει. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά μαζί του και είμαι ευχαριστημένη με την επιλογή μου, αν βέβαια χωρίσουμε κάποια στιγμή, θα ξαναδοκιμάσω την τύχη μου στο sugardaters.gr.

Οι δικοί μου δεν ξέρουν φυσικά κάτι και δεν νομίζω να του το πω και ποτέ. Φοβάμαι για το πώς θα αντιδράσουν.

Είχα μια πολύ όμορφη εμπειρία στο sugardaters.com και θεωρώ πώς όσοι και όσες νιώθουν ότι θέλουν να το κάνουν, να μην διστάζουν. Αν είστε χωρίς σύντροφο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσετε έναν αξιόλογο και ευκατάστατο άντρα ή γυναίκα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ