Το Greek Cinema Channel φέρνει στην Κύπρο τον ελληνικό κινηματογράφο

Article featured image
Article featured image

Οι «Αττικές Εκδόσεις» με ανακοίνωση τύπου ενημερώνουν για τη συμφωνία 3ετούς διάρκειας, με την εταιρεία Mesimvria Enterprises LTD συμφερόντων Γιώργου Ξιναρή, για την αποκλειστική διανομή του καναλιού Greek Cinema Channel στην Κύπρο.

«Το Greek Cinema Channel μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο τις καλύτερες ταινίες του παλιού και σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου. Το κανάλι προβάλλεται ήδη με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα μέσω του ΟΤΕ TV (με την ονομασία ΟΤΕ Cinema 3), στην Αμερική (μέσω της πλατφόρμας Dish Network), στον Καναδά (μέσω της πλατφόρμας Bell) και στην Αυστραλία (μέσω της πλατφόρμας MySat)» αναφέρουν οι Αττικές Εκδόσεις.

«Η επιλογή του συνεργάτη έχει να κάνει με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης σε Ελλάδα και Κύπρο» δήλωσε ο Θανάσης Πριόβολος, New Business Director του ομίλου Αττικών Εκδόσεων.

Ο Γιώργος Ξιναρής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, της Mesimvria τόνισε: «Ο Ελληνικός Κινηματογράφος και ιδιαίτερα η χρυσή του εποχή, αντικατοπτρίζει τα στοιχεία του λαού μας στην αγνή του μορφή και όπως έχουν εξελιχθεί τα σημερινά δεδομένα της κοινωνίας μας σήμερα, υπάρχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την τότε εποχή. Είναι χαρά και τιμή μου για την επιλογή των ‘Αττικών Εκδόσεων’ στο πρόσωπο μου ως συνεργάτη τους στο εγχείρημα αυτό».

Το INBusinessNews σε ρεπορτάζ του στις 23 Aπριλίου ενημέρωσε για την κάθοδο του Greek Cinema στην Κύπρο. To νέο κανάλι θα είναι συνδρομητικό μέσα από τηλεοπτικές πλατφόρμες της κυπριακής τηλεόρασης. Η κίνησης αποτελεί το πρώτο επιχειρηματικό βήμα του Γιώργου Ξιναρή μετά την αποχώρησή του από τη διευθυντική ομάδα και το ΔΣ της LTV.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ