Άνοιξε το μεγάλο εστιατόριο στην Σπύρου Κυπριανού

Σίγουρα θα έχεις προσέξει ότι στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στην αρχή του δρόμου ακριβώς μετά τα φώτα της Τράπεζας Πειραιώς και λίγο πριν το Costa Coffee, ετοιμάζεται εδώ και λίγο καιρό ένα καινούργιο project.

 


Article featured image
Article featured image

Αν δεν έχεις ενημερωθεί σχετικά ήδη, πρόκειται για ένα νέο ιταλικό εστιατόριο, το Via Santaroza, το οποίο προσφέρει ιταλική δημιουργική κουζίνα βασισμένη σε τρία στοιχεία: τα υλικά άριστης ποιότητας, την άρτια παρασκευή και τη δημιουργικότητα.

Η φιλοσοφία του εστιατορίου είναι απλή και ουσιαστική, ενώ η κουζίνα δεν χρησιμοποιεί σκόνες μαγειρικής και κονσέρβες, αφού όλα τα γλυκά, οι κρέμες και οι σάλτσες παρασκευάζονται στο Via Santaroza, όπως και το ψωμί και οι ζύμες.

Η διακόσμηση του εστιατορίου, italian, happy & casual, αντανακλά το μεράκι που φτιάχτηκε σε κάθε λεπτομέρεια από τα φωτιστικά έως και τα καδράκια του με λογής πληροφορίες και την ανοιχτή κουζίνα. Ένας χώρος γεμάτος θετική ενέργεια και φιλική διάθεση που φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης.

Μια τέλεια επιλογή για μεσημεριανό ή βραδινό, για παρέα και διασκέδαση, για ορεξάτους κρεατοφάγους και χαρούμενους χορτοφάγους!

Όπως ενημερωθήκαμε μέσω του Time Out Cyprus, το Via Santaroza λειτούργησε μόλις σήμερα (Πέμπτη 24/11).

 

 

 

Ήδη, μέσω της σελίδας του στο facebook, το νέο ιταλικό της πρωτεύουσας μας άνοιξε για τα καλά την όρεξη με το σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο παϊδάκι με πουρέ πατάτας-σελινόριζας και τσιπς πράσου, αλλά και την Πίτσα Via Santaroza!

 

Via Santaroza

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 3, Λευκωσία

Πληρ. και κρατήσεις: 22 766069

Ωράρια: 12.30-15.00 & 19.00-23.00


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ