Κάτι ωραίο έρχεται στη Λάρνακα [ΒΙΝΤΕΟ]

Ονομάζεται Parafono Live Music Bar και σίγουρα δεν είναι άλλη μια μουσική σκηνή.

 


Article featured image
Article featured image

Βλέποντας το βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο διαδίκτυο σκέφτεσαι «εδώ θέλω να πάω». Ένας χώρος ζεστός, με ωραία διακόσμηση, καλά ποτά και ζωντανή μουσική.

Απ’ ότι μαθαίνουμε, πρόκειται για μουσικό μπαράκι το οποίο θα έχει και μουσικό μουσείο με διάφορα όργανα και ενημερωτικό υλικό για ανθρώπους που άφησαν ιστορία στη μουσική.

Σε ότι αφορά στο live κομμάτι, Τετάρτη θα έχει κλασική μουσική από βραβευμένους μουσικούς, Παρασκευή rock-blues, Σάββατο τραγούδια από όλο το φάσμα του διαχρονικού ελληνικού τραγουδιού, Κυριακή jazz και latin από το Τρίο των Γιώργου Κούλα, Ειρηναίου Κουλουρά και  Γιώργου Κρασίδη, ενώ πολύ συχνά θα έχουν και jamm session.

Σε ότι αφορά στο μπαρ, από εκεί θα βγαίνουν platters και ποτό, με επιλογές από κρασί, μπίρες, αλλά και κάποια «μουσικά» κοκτέιλ.

Μιλώντας με τον εμπνευστή του Parafono, τον μουσικό Λευτέρη Μοσχοβία, αναφορικά με την ονομασία του μαγαζιού, μας είπε απλώς πως, σε πολλά είδη μουσικής οι παράφωνες νότες όταν αξιοποιηθούν σωστά παύουν να είναι παράφωνες…

Εν αναμονή λοιπόν της 16ης Δεκεμβρίου, οπότε θα γίνει και το επίσημο opening, ας ξεναγηθούμε στο μαγαζί μέσω ενός 3D Animation.

 



Το Parafono Live βρίσκεται στον Δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας

Καντάρας 8, Πύλα

Πληροφορίες 99233240

Facebook: Parafono LIVE MUSIC BAR

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ