Αγοράζοντας αλεύρι MITSIDES στηρίζεις τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο

Μετρώντας αντίστροφα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με την εταιρεία MITSIDES ανέλαβαν να εκτελέσουν την πιο γλυκιά συνταγή.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται να υλοποιήσουν τα όνειρα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας αλεύρι MITSIDES από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, 10 σεντ θα διατίθενται στο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή».

Στόχος της ενέργειας είναι να υλοποιηθούν όσο το δυνατό περισσότερες επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από οποιαδήποτε μορφή καρκίνου.

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία αυτή η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Νατάσα Κωνσταντινίδου,  δήλωσε ότι η επιλογή της στήριξης του συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή», στηρίχθηκε στο βαρυσήμαντο έργο που επιτελεί, καθώς βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από οποιαδήποτε μορφή καρκίνου, πραγματοποιώντας τις επιθυμίες τους και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ψυχολογική τους στήριξη, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες ίασής τους.

Η Στεφανία Μιτσίδη, Marketing Executive της εταιρείας ΜΙΤSIDES, ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την πρότασή τους να υλοποιήσουν μαζί αυτή την ενέργεια και κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα όσο το δυνατό περισσότερες παιδικές ευχές.

Πληροφορίες: 22818884


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ