«One Finger Selfie Challenge» ως η νέα διαδικτυακή πρόκληση

Η νέα «μόδα» με τη γυμνή selfie με ένα δάχτυλο να κρύβει τα επίμαχα απαιτεί πολύ περισσότερα από λίγα λεπτά ακινησίας.

 


Article featured image
Article featured image

Βγάλε τα ρούχα σου, στήσου μπροστά από έναν καθρέφτη ακίνητος και με το δάχτυλο σου προσπάθησε να κρύψεις όλα εκείνα που δεν πρέπει να βγουν στη φόρα. Μπορείς;

Βέβαια, το ζήτημα δεν είναι μόνο να μπορείς, αλλά και να θέλεις να βγάλεις μια γυμνή selfie και να την αναρτήσεις σε δημόσια θέα στο διαδίκτυο. Αν κρίνουμε όμως από την απήχηση του νέου challenge που άρχισε να κυριεύει το διαδίκτυο με την ονομασία #OneFingerSelfieChallenge, είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ποζάρουν γυμνοί και να το επιδείξουν σε όλο τον κόσμο.

Το #onefingerselfiechallenge λοιπόν απαιτεί θάρρος, αρκετά λεπτά ακινησίας και καλό στόχο, αφού με το δάχτυλο σου πρέπει α καταφέρεις να καλύψεις τα απόκρυφα σημεία του σώματος σου.

Η νέα αυτή πρόκληση ξεκίνησε από την Ασία και συγκεκριμένα από ένα anime της Γιαπωνέζας σχεδιάστριας Sky-freedom, το οποίο απεικονίζει ένα θηλυκό χαρακτήρα να βγάζει μια γυμνή selfie ενώ παράλληλα προσπαθεί να καλύψει όλα τα επίμαχα σημεία με το δάχτυλο της.

Η Aimee Davison –γνωστή youtuber- θέλησε να δοκιμάσει το συγκεκριμένο κόλπο για να δει αν μπορεί να εφαρμοστεί και στην πραγματικότητα. Αντέγραψε ακριβώς τις κινήσεις του anime και το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες ήταν επιτυχημένο.

Μετά την προσπάθεια της Davison, αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να το αντιγράψουν, με το twitter προς το παρόν, να κατέχει τα πρωτεία σε αυτή τη νέα πρόκληση.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ