Στο απόλυτο #untaggable event παρουσιάστηκε το νέο AudiQ2

Σε μια εποχή που όλα είναι μέσα σε κουτιά κι όλα τα κουτιά έχουν ετικέτα, που τα στερεότυπα δημιουργούν όλο και μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις και ακόμα μεγαλύτερες ομοιότητες και που όλη μας η ζωή εμφανίζεται στα timelines των social media μέσα από μια selfie και πολλά hashtags, υπάρχουν κάποια πράγματα που σπάνε τα καλούπια.

 


Article featured image
Article featured image

Τέτοιο είναι το νέο Audi Q2, το αυτοκίνητο που ήρθε να καλύψει τις ανάγκες του μέσου Κύπριου, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να μπει σε καλούπια.

Ένα αυτοκίνητο που δεν μπορείς να το ορίσεις ούτε και να το περιγράψεις, εγκαινιάζει όμως μια νέα κατηγορία στην Audi και στο lifestyle των οδηγών: trendy, fashionable και με ιδιαίτερη έμφαση στο design element, το οποίο παρουσιάστηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, σε ένα ξεχωριστό event.

Όπως ανέφερε η διοργανώτρια Βάσω Βασιλείου, το Audi Q2 είναι ένα untaggable αυτοκίνητο και γι’ αυτό επιλέξαμε να το παρουσιάσουμε με ένα untaggable event.

Ο χώρος της Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας, στο κέντρο της Παλιάς Πόλης, πλημμύρισε με κόσμο, κι επιλέχθηκε επειδή ταιριάζει απόλυτα με το στιλ και τη φιλοσοφία του αυτοκινήτου. Πρόκειται για έναν industrial & urban χώρο, απόλυτα συμβατό με το αυτοκίνητο, που δεν έχει ταμπέλες και tags, όπως ακριβώς και το Audi Q2.

Trendy, fashionable, γεμάτο μουσική από τους Djs Andy Pervinca, Cotsios o Pikatillis, Mr. Fox & Demi Consta και signature cocktails, και όλα αυτά μέσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο και ντιζαϊνάτο χώρο, τον οποίο επιμελήθηκαν οι Afro Banana Republic σε συνεργασία με την Innovation/Leo Burnett.  

Το #Untaggable ήταν ένα από τα much anticipated και talk of the town events του 2016. Ένα exclusive event όπου celebrities, socialite και άλλα σημαντικά πρόσωπα της Κύπρου έδωσαν  το «παρών» τους.

Την unique #untaggable εμπειρία έζησαν επίσης ακροατές επιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών και fans του Audi Cyprus FB Page με VIP προσκλήσεις που δόθηκαν μέσα από διαγωνισμούς τόσο ραδιοφωνικά, όσο και στα social media!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ