Είχε ανάγκη να πάει στο «The Voice» ο Γιώργος Σταματάρης;

Είναι στη δουλειά εδώ και μια 25ετία, παρόλο που είναι μόλις 40, και έχει κάνει πολλά πράγματα, τόσο σε επίπεδο συνεργασιών και αφιερωμάτων σε μεγάλους συνθέτες όσο και σε επίπεδο live με την παρουσία του σε διάφορα μαγαζιά του νησιού.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος που αποφάσισε να πάει στο The Voice είναι προφανής. Εξάλλου, το ανάφερε και ο ίδιος στους κριτές. Έπειτα από τόσα χρόνια στον χώρο, και αντιλαμβανόμενος την προοπτική που του προσφέρει (ειδικά) το «The Voice», είδε μια ευκαιρία να κάνει το έξτρα βήμα για να «αξιοποιήσει» -αν είναι δυνατόν- το ταλέντο και τις δυνατότητές του, φωνητικές και όχι μόνο, για να το πάρει ένα βήμα παρακάτω.

Σαφώς και η δημοτικότητά του θα ανέβει, σαφώς και θα τον γνωρίσει περισσότερος κόσμος, σαφώς και θα κάνει ακόμα περισσότερες γνωριμίες, σαφώς και μπορούν να ανοίξουν πόρτες, σαφώς και μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι έχοντας μάλιστα τη βοήθεια της Έλενας Παπαρίζου που θα τον κοουτσάρει αφού είναι πλέον στην ομάδα της. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τον ίδιο.

Η ερμηνεία του πάντως στο «Όλη η ζωή μου» του Πάριου, ένα τόσο ιδιαίτερο και δύσκολο -όπως ανέφεραν και οι κριτές- τραγούδι, απέδειξε ότι ο Γιώργος Σταματάρης μπορεί να πάει πολύ μακριά τη βαλίτσα.

Ο μόνος που δεν πάτησε το κουμπί και άρα δεν τον διεκδίκησε ήταν ο Πάνος Μουζουράκης, πλην όμως προέβαλε μια πολύ καλή δικαιολογία που εύκολα έγινε αποδεκτή.

Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γιώργο, με την ελπίδα ότι και αυτή την φορά νικητής στο «The Voice» θα είναι… Κύπριος.

 

 

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με την παρουσία του Γιώργου Σταματάρη στο The Voice


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ