Ένας διαγωνισμός σε καλεί να αποπλανήσεις ερωτικά τον Άγιο Βασίλη

Όχι βέβαια τον «πραγματικό», αυτός πέφτει λίγο μακριά, εσύ μπορείς να αποπλανήσεις τον Sugar Santa και να κερδίσεις 3000 ευρώ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο συγκεκριμένος χριστουγεννιάτικος προκλητικός διαγωνισμός τρέχει στην ιστοσελίδα γνωριμιών sugardaters.gr, από τις 28 Οκτωβρίου, και καλεί τα μέλη της ιστοσελίδας που εντάσσονται στην κατηγορία των Sugar Babes να αποπλανήσουν τον Sugar Santa και να γίνουν το SANTA’S NEXT TOP SUGARBABE.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ [στο sugardaters.gr]



Η διεθνής ιστοσελίδα γνωριμιών με το ιδιαίτερο περιεχόμενο, δημιούργησε αυτό τον διαφορετικό διαγωνισμό με έπαθλο τα 3000 ευρώ.

Κορίτσια από όλες τις χώρες της Ευρώπης ήταν ευπρόσδεκτα να ανεβάσουν μία φωτογραφία τους, στόχος της οποίας θα ήταν η αποπλάνηση του Άη Βασίλη.

Οι φωτογραφίες του διαγωνισμού, έπρεπε να είναι προκλητικές, να είχαν Χριστουγεννιάτικη θεματική αλλά και να είναι καλαίσθητες δεδομένου ότι το ακατάλληλο υλικό δεν ήταν επιτρεπτό.

Η ιδέα αυτού του διαγωνισμού είναι εμπνευσμένη από ένα Χριστουγεννιάτικο έθιμο το οποίο υπάρχει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, και δεν είναι άλλο από το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για την ημέρα των Χριστουγέννων με σοκολατάκια ή καραμέλες.

«Πιστεύουμε ότι ακόμα και αν έχεις πια μεγαλώσει, έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις στον Άη Βασίλη. Είναι ένας κάπως διαφορετικός Άη Βασίλης με κάπως διαφορετικά παιχνίδια. Όμως, ας μη ξεχνάμε πως και εμείς δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από μεγάλα παιδιά. Έτσι δημιουργήσαμε μία εναλλακτική μορφή αυτού του ημερολογίου αντίστροφης μέτρησης, το οποίο δεν θα είναι με σοκολάτες αλλά με SugarBabes».

Κάθε Κυριακή, ξεκινώντας από την 27η Νoεμβρίου μέχρι και την 18η Δεκεμβρίου, οι sugar daddies και οι sugar mamas του SugarDaters® θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να ψηφίσουν για το αγαπημένο τους sugar baby.​

​Σε κάθε sugar daddy και sugar mama, με ή χωρίς Premium λογαριασμό στο SugarDaters®, θα δωθούν 4​+1​  ψήφοι. Μία ψήφος για κάθε Κυριακή​ και μία για την​ τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου που θα ακολουθήσει τις Κυριακές.​ ​

Η νικήτρια θα ανακοινωθεί επίσημα στο μπλογκ ​του Sugardaters.gr​ στις 2 Ιανουαρίου του 2017.

Το ποια θα είναι η τυχερή που μαζί με το 2017 θα μπουν και 3000€ στην τσέπη της εξαρτάται μονάχα από τους sugar daddies και τις sugar mamas.​



Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό επισκεφτείτε το www.sugardaters.gr

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ