Καταστήματα στην Κύπρο με αυτοκίνητα για παιδιά

Ποιος είπε ότι τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να έχουν μια αυθεντική οδηγική εμπειρία;

 


Article featured image
Article featured image

Αν είσαι γονιός σίγουρα αυτές τις ημέρες «βασανίζεσαι» για το δώρο που θα αγοράσεις στα πιτσιρίκια σου για τα Χριστούγεννα.

Όσα τα παιδιά είναι ακόμα μικρά η απόφαση είναι (σχετικά) πιο εύκολη. Όσο όμως μεγαλώνουν, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις τους, έτσι δεν είναι;

Πώς θα σου φαινόταν αν φέτος τα Χριστούγεννα έβλεπες το βλαστάρι σου, αντί να παίζει με αρκουδάκια και μικρά αυτοκινητάκια, να οδηγεί μια BMW, μια Lamborghini, ένα Range Rover, μια Ferrari, ένα Volvo ή ακόμη και μια Bentley; Σίγουρα το θέαμα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον!

Μάθε λοιπόν πως στην κυπριακή αγορά κυκλοφορούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, τα οποία είναι ακριβώς ίδια με τα κανονικά αυτοκίνητα, αλλά σε μικρότερη κλίμακα και κατάλληλα για παιδιά μέχρι και 14 ετών.  

Η CITY βρήκε 3 μαγαζιά στην Κύπρο που διαθέτουν προς πώληση ηλεκτρικά αυτοκίνητα για παιδιά, καθώς και διάφορα άλλα παιχνίδια και σου τα παρουσιάζει πιο κάτω:



Άντε και καλά χριστουγεννιάτικα ψώνια…

 

 

KING OF TOYS

Το κατάστημα παιχνιδιών «King of Toys», το οποίο βρίσκεται στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Κένεντυ, διαθέτει στα ράφια του δύο τεράστια παιδικά αυτοκίνητα. Το ένα είναι Mercedes και το άλλο BMW, η τιμή των οποίων κυμαίνεται γύρω στα 295 ευρώ. Τα αυτοκινητάκια λειτουργούν με μπαταρία. Σε περίπτωση που το παιδί σας είναι μικρότερης ηλικίας και δεν μπορεί να το οδηγήσει μόνο του, υπάρχει η δυνατότητα να το κατευθύνεται εσείς με το ειδικό τηλεχειριστήριο.

Εκτός από τα συγκεκριμένα αυτοκινητάκια το μαγαζί διαθέτει και διάφορα άλλα παιχνίδια όπως Barbie, Fisher Price, Hot Wheels, Lego και πολλά άλλα.  

Το κατάστημα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 09.00, μέχρι τις 19.30.  Γίνονται και παραγγελίες online με μεταφορά στο σπίτι σας εντός μίας ημέρας. Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος πατήστε ΕΔΩ.

Λεωφόρο Κένεντυ 56, Λευκωσία (22493918)

Πλατύ Αγλαντζιάς (22338252)

Νέο κατάστημα στη Λάρνακα, Λεωφόρος Ελευθερίας (24001278)

 

 

TOY TOWER

Εκτός από κούκλες, αρκουδάκια, σπιτάκια, παιδικές κουζίνες, ποδήλατα και διάφορα άλλα παιχνίδια, από το «Toy Tower» μπορείς να αγοράσεις και… αυτοκίνητα.

Υπάρχουν διάφορες μάρκες όπως BMW, Lamborghini, Range Rover, Ferrari, Volvo και Bentley.

Λειτουργούν με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και η τιμή τους εξαρτάται από το μέγεθος και τον μηχανισμό τους. Τα μικρότερα στοιχίζουν γύρω στα 225 ευρώ και είναι κατάλληλα για ηλικίες από 2, μέχρι 6 ετών, ενώ τα μεγαλύτερα γύρω στα 290 ευρώ και είναι κατάλληλα για παιδιά μέχρι και 14 ετών.

Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινά από τις 9.00, μέχρι τις 20.00, ενώ τις Κυριακές από τις 11.00 μέχρι τις 19.00.

Θα το βρείτε στη Λεμεσό (25430043), Λευκωσία (22433343) και στο Kings Avenue Mall στην Πάφο (70007777).

 

 

CARS4KIDS

 Hummer, BMW, Ford, Audi, Mercedes, Range Rover και Ferrari, είναι μόνο μερικά από τα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα που θα βρει κανείς στο κατάστημα «Cars4kids» στη Λεμεσό.

Τα αυτοκίνητα είναι κατάλληλα για παιδιά από 1 ετών μέχρι 10 (ανάλογα με το ύψος του παιδιού) και οι τιμές εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά του και το μέγεθος του.

Όλα τα αυτοκίνητα λειτουργούν με ηλεκτρική μπαταρία, ενώ τηλεχειριστήριο διαθέτουν όλα εκτός από τα Range Rover και τα Ferrari, τα οποία απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Το κατάστημα εκτός από αυτοκίνητα διαθέτει μοτοσικλέτες, ηλεκτρικά σκουτεράκια, πατίνια και διάφορα άλλα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος με όλα τα παιχνίδια.

To delivery είναι δωρεάν εντός Λεμεσού, ενώ για τις υπόλοιπες πόλεις χρεώνεται 18 ευρώ.  

Αγίας Φυλάξεως 104,Λεμεσός

Τηλέφωνο: 25251415


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ