Το Gap για πρώτη φορά στη Λευκωσία

Με ένα μοναδικό pop-up store στη Λευκωσία, μόνο για τη γιορτινή περίοδο.

 


Article featured image
Article featured image

Το Gap μάς βάζει σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με ένα μοναδικό και ειδικά διαμορφωμένο Pop-Up Store, για πρώτη φορά στη Λευκωσία.

Ως μέρος του Nicosia Pop-up Festival 2016, το Pop-Up Store βρίσκεται στο ισόγειο του City Plaza από την 1η Δεκεμβρίου 2016 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2017, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους μια χαρούμενη αγοραστική εμπειρία!

Δες από κοντά τη χειμερινή συλλογή σε ένα άκρως εορταστικό περιβάλλον, διαμορφωμένο με ξύλινες κατασκευές από νεαρούς Κύπριους designers. Η συλλογή, που είναι διαθέσιμη και στο κατάστημα της Λεμεσού, περιλαμβάνει τα απαραίτητα εορταστικά και must-have κομμάτια σε καλειδοσκοπικά χρώματα, μοντέρνα σχέδια και διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Στη γυναικεία, ανδρική καθώς και στην παιδική και βρεφική συλλογή ξεχωρίζουν τα καινοτόμα denim κομμάτια σε αγαπημένες εφαρμογές και νέα υφάσματα. Συμπλήρωσε το look σου με ζεστά puffer jackets, άνετα πουλόβερ, απαλά μπλουζάκια και χειμερινά αξεσουάρ.

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, επισκέψου το Nicosia Pop-Up Festival και ψώνισε ξεχωριστά δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Το Gap υπόσχεται να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια χαρούμενη αγοραστική εμπειρία, με ξεχωριστά events, όπως customization σε συνεργασία με Κύπριους fashion designers και δημιουργικές ιδέες περιτυλίγματος δώρων!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ