Μετά το BBC και το Sigmalive γίνεται πολύ… ερωτικό

Η αμήχανη στιγμή που μπαίνεις στο twitter το πρωί για να ενημερωθείς σε σχέση με την επικαιρότητα και αντ’ αυτού πέφτεις πάνω σε tweets του Sigmalive που σε στέλνουν στο Pornhub -ή καλύτερα, που σε στέλνουν γενικώς.

 


Article featured image
Article featured image

Όχι, δεν πλημμύρισε αγάπη εξ αιτίας της γιορτής των Χριστουγέννων, ούτε αποφάσισε να αλλάξει προφίλ και από ειδησεογραφικό να γίνει σελίδα ερωτικού περιεχομένου.

Όπως φαίνεται κάποιοι καλοθελητές παραβίασαν τον λογαριασμό του Sigmalive στο twitter, ανεβάζοντας συνεχώς εικόνες και βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Η ομάδα διαχείρισης των social media του Sigmalive αντιλήφθηκε άμεσα το πρόβλημα και βρίσκεται στη διαδικασία επιδιόρθωσής του.

Το να χακάρουν πάντως λογαριασμούς ειδησεογραφικών ιστοσελίδων και δημοφιλών sites, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αφού στο εξωτερικό αντίστοιχα χτυπήματα έχουν δεχθεί λογαριασμοί του BBC (2013 και 2016), η γνωστή ιστοσελίδα για θέματα τεχνολογίας Techcrunch, η οποία είχε χακαριστεί τον περασμένο Ιούλιο από την ομάδα «Our Mine», αλλά και μερικοί από τους λογαριασμούς του CNN. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ