«Όλοι οι άντρες πρέπει να υποστούν έστω και μια φορά στη ζωή τους διείσδυση»

Το είπε πρώτη φορά το 2004, το επαναλαμβάνει το 2016 και το υπερασπίζεται με σθένος.

 


Article featured image
Article featured image

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Tom Ford, γνωστός για τις προκλητικές δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς, κατάφερε να δημιουργήσει και πάλι «φασαρία» γύρω από τα λεγόμενα του, όταν σε πρόσφατη συνέντευξη του υποστήριξε πώς όλοι οι άντρες πρέπει έστω και μια φορά στη ζωή τους να βιώσουν την εμπειρία της διείσδυσης, παρουσιάζοντας μάλιστα και επιχειρήματα.

Μια άποψη την οποία είχε δηλώσει ανοιχτά το 2004, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες, επανέλαβε πριν λίγες μέρες σε νέα του συνέντευξη στο ίδιο περιοδικό, μόνο που αυτή τη φορά εξήγησε και τους λόγους που πρέπει κάθε άντρας να μπει σε αυτή τη διαδικασία, έστω για μια φορά στη ζωή του.

«Νομίζω πώς θα τους βοηθούσε να καταλάβουν τις γυναίκες, οι οποίες βρίσκονται σε μια πολύ ευάλωτη θέση εκείνη την ώρα. Πρόκειται για παθητική θέση, στην οποία δέχονται μια εισβολή που μπορεί να είναι μεν συναινετική, παραβιάζεται δε ένας πολύ προσωπικός χώρος», ξεκαθαρίζει ο σχεδιαστής.

Ενώ συνεχίζει λέγοντας πώς εκείνη την ώρα, πώς δεν έχει να κάνει με το σεξ, αλλά με μια ολόκληρη κοινωνική θεώρηση που περιμένει από το ένα φύλο να εισβάλει στο άλλο, αλλά πάντα αυτό εξακολουθεί να είναι μια εισβολή, κάτι που οι άντρες όπως αναφέρει δεν μπορούν να το καταλάβουν. 


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ