Φέτος τα Χριστούγεννα οι άντρες στολίζουν το μούσι τους με λαμπιόνια

Σου φαίνεται υπερβολικό; Ίσως γιατί δεν ζεις στο Λονδίνο, αφού εκεί οργάνωσαν ολόκληρη εκδήλωση για να διακοσμήσουν τα μούσια τους με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.

 


Article featured image
Article featured image

Και αφού ακούσαμε άντρες να στολίζουν τα μούσια τους με λουλουδάκια, glitter, μέχρι και καμπανάκια, φέτος ήρθε η ώρα να δώσουν λίγο φως με λαμπιόνια.

Το νέο αυτό trend που κυριαρχεί φέτος στους δρόμους του Λονδίνου, επιλέχθηκε για να φωτίσει – κυριολεκτικά – μια μεγάλη εορταστική εκδήλωση στο East Village Christmas Market, στο Stratfortd του Ανατολικού Λονδίνου.

Το «pimp my beard», ήταν μια ιδέα των διοργανωτών του Market για να προσελκύσουν κόσμο, αλλά και να προσφέρουν ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο και πολύ χαρούμενο θέαμα σε όσους το παρακολουθήσουν και σε όσους επιλέξουν να το εφαρμόσουν πάνω τους.

 



Στο pop up που είχε στηθεί, είχαν την δυνατότητα όσοι άντρες με μούσι ήθελαν, να καθίσουν για να τους περιποιηθούν το μούσι, πεπειραμένοι κομμωτές, ενώ παράλληλα θα τους το διακοσμούσαν με παραμυθένια χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που αναβοσβήνουν.

Το αποτέλεσμα, άκρως εντυπωσιακό. 

 

*Με πληροφορίες από το mashable.com

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ