Ο Ζακ Γαλιφιανάκης έφτασε τον Μπραντ Πιτ στα όριά του [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Καυστικό χιούμορ, φαρμακερές ατάκες που συνοδεύονται από αμηχανία και φυσικά οι απίστευτες γκριμάτσες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της εκπομπής του Ζακ Γαλιφιανάκη «Ανάμεσα σε δύο φτέρες» που αυτή τη φορά είχε ως καλεσμένο-θύμα τον Μπραντ Πιτ.

 

Καταρχήν ο Γαλιφιανάκης δυσφορεί που έχει δίπλα του «έναν ακόμα χαζό», διάσημο, δε, σταρ ενώ στην προηγούμενη εκπομπή του μιλούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ωστόσο, κάνοντας αυτήν την μικρή έκπτωση αρχίζει το ράπισμα του υπομονετικού Πιτ.

Πρώτη ερώτηση χωρίς απάντηση από τον ηθοποιό: «Πόσων ετών ήσουν όταν έχασες την παρθενιά σου; Μηδέν;». Ο Γαλιφιανάκης αναρωτιέται επίσης πώς γίνεται ο Πιτ να έχει παίξει σε τόσες αντιπολεμικές και αντιναζιστικές ταινίες τη στιγμή που, όπως του λέει, «θα ήσουν το όνειρο του Χίτλερ με αυτό το μουστάκι».

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο απολαυστική, καθώς ο Γαλιφιανάκης περνάει σε πιο προσωπικές ερωτήσεις όπως το «πώς διατηρεί το μαύρισμά του, μιας και ζει στη σκιά της γυναίκας του» ή την -ασχολίαστη από τον Μπραντ Πιτ- ερώτηση «πώς ήταν την πρώτη φορά που είδες την Αντζελίνα; Σαν αυτές τις κλασσικές ερωτικές ιστορίες, όπως του Ρος με τη Ρέιτσελ στα ‘Φιλαράκια’;». Υπενθυμίζεται ότι τον ρόλο της Ρέιτσελ στην τηλεοπτική σειρά είχε η πρώην γυναίκα του Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον.

Και κάπου εδώ ο Μπραντ Πιτ έπρεπε κάπως να αντιδράσει. Και το έκανε...

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ