Το καφέ της ακολασίας στην Πάτρα

Article featured image
Article featured image

Σε στέκι αγοραίου έρωτα με ανήλικα κορίτσια που προσέφεραν ερωτικές «υπηρεσίες» σε ηλικιωμένους, είχε μετατραπεί ένα καφέ- μπαρ στην Πάτρα, όπου συνελήφθη επ' αυτοφόρω ένας 79χρονος την ώρα που ασελγούσε σε δυο τσιγγανοπούλες από τη Βουλγαρία, ηλικίας 13 και 15 χρόνων.

Οι πληροφορίες της Ασφάλειας έλεγαν ότι άνδρες άνω των 60 χρόνων επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις με κοριτσάκια με αμοιβή μόλις 10 ευρώ και μάλιστα σε κοινή θέα ενώπιον όλων των θαμώνων!

Έτσι, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση και έπιασαν στα πράσα τον ηλικιωμένο παιδόφιλο μαζί με την 54χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη και προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και δύο θαμώνες ηλικίας 64 και 46 χρόνων.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη την 33χρονη μητέρα της 13χρονης τσιγγάνας και δύο  γυναίκες ηλικίας 22 και 26 χρόνων που έχουν την επιμέλεια της 15χρονης. Και οι τρεις κατηγορούνται για έκθεση και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ της ακολασίας δεν ήταν εκεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ