Οι Sandy Brour στο «Πρόζακ» [για όλο το Νοέμβριο]

Article featured image
Article featured image

Στον υπέροχο χώρο του «Πρόζακ» φιλοξενούνται οι Sandy Brour κάθε βράδυ Πέμπτης, για όλο το Νοέμβριο.

Όπως πάντα, το πρόγραμμα αποτελείται από ατμοσφαιρικά, παλιά ελληνικά και ξένα κομμάτια και ήχους από Cezaria Evora, Lhasa de Sela μέχρι Μαίρη Λω αλλά και πολλά δικά τους  παλιά και ολοκαίνουργια τραγούδια που θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές.


Blues με σαντούρι, bolero με bendir, swing σε κλασικές κιθάρα και βιολί σε ρυθμό bossa nova -οι ατμοσφαιρικές ενορχηστρώσεις του σχήματος θα σας κάνουν να ξεχάσετε που βρίσκεστε!


Οι Sandy Brour είναι έξι και είναι και οι έξι υπέροχοι! Το σχήμα, δημιουργήθηκε το 2012 και από τότε έχει ένα σταθερό κοινό που τους ακολουθεί στις μουσικές τους περιπέτειες.

Σαν ένας χώρος όπου το κάθε τι είναι φτιαγμένο και τοποθετημένο με προσοχή και φροντίδα, το «Πρόζακ» είναι η ιδανική σκηνή για τους ατμοσφαιρικούς Sandy Brour. Ο χαμηλός φωτισμός, τα χειροποίητα ποτηράκια και ο Ορέστης με τα ποτά του -πάντα σερβιρισμένα με έξτρα πλατύ χαμόγελο.

 



Τα live στο «Πρόζακ» θα συνεχιστούν για κάθε Πέμπτη του Νιόβρη, από τις 20.00 ακριβώς για όσους ξυπνούν νωρίς μέχρι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα για όσους κοιμούνται αργά...

Είσοδος 6 ευρώ.

Οι Sandy Brour είναι:

Eυθυμία Άλφα: φωνή

Mέμνων Αρέστης: κιθάρα

Κώστας Λώλος: βιολί

Χαριτίνη Κυριάκου: κιθάρα

Βερόνικα Αλωνεύτου: σαντούρι

Σάββας Θωμά: κρουστά

Facebook www.facebook.com/SandyBrour

 

Πρόζακ. Καφενείο

Μέδωντος 3Α, Λευκωσία.

Πληροφορίες 22 104244.

Facebook www.facebook.com/prozak.kafeneio


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ