«Έβαλε τα χέρια του στο παντελόνι μου» [πάλι η Malaysia;]

Article featured image
Article featured image

Επιβάτης κατηγόρησε αεροσυνοδό της Malaysia για σεξουαλική επίθεση με αποτέλεσμα να  χάσει τη δουλεία του.

 

Η  γυναίκα επιβάτης, ισχυρίζεται ότι καθόταν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου όταν ρώτησε τον Καρίμ για το πόση ώρα έμενε ακόμη μέχρι να προσγειωθούν, ο Καρίμ στη συνέχεια κάθισε δίπλα της, με το πρόσχημα ότι την παρηγορεί και σύμφωνα πάντα με την 26χρονη, έβαλε τα πόδια της στην αγκαλιά του και το χέρι του στο παντελόνι της.

Εκείνη τον έσπρωξε, ωστόσο ο 57χρονος δεν πτοήθηκε και άρχισε να της κάνει μασάζ στα πόδια. Μετά από λίγο έφυγε και επέστρεψε μισή ώρα αργότερα για να άρχισε... μία από τα ίδια.

Ο 57χρονος Μοχάμεντ μπιντ Ρόσλι Αμπ Καρίμ κρατείται στο κέντρο κράτησης του αεροδρομίου του Παρισιού από τον περασμένο Αύγουστο, μετά τις καταγγελίες της 26χρονης Λάουρα Μπάσνι από την Αυστραλία ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της πτήσης ΜΗ 20 από την Κουάλα Λουμπούρ στο Παρίσι.

Η Malaysia επιβεβαιώνει ότι ο 57χρονος δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της και ότι το θέμα βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση, ωστόσο δεν προχωρά σε κανένα σχόλιο για το αν υπήρξε όντως σεξουαλική επίθεση ή όχι.

Ο πρόεδρος της Μαλαισιανής Ένωσης Αεροσυνοδών ανέφερε ότι ο Καρίμ απολύθηκε δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό, ενώ ο ίδιος ο δράστης ζητά την επιστροφή του στην πατρίδα του και τη διεξαγωγή δίκης εκεί.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ