Ανοίγει η Παραμυθούπολη της Λευκωσίας

Article featured image
Article featured image

Από την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2015 η Τάφρος Κωνστάντζα θα είναι ένας χώρος γεμάτος δράσεις και εκδηλώσεις!

 

Η Παραμυθούπολη του Δήμου Λευκωσίας καθιερώθηκε κι αυτό είναι κάτι που μας ενθουσιάζει! Τόσο εμάς όσο και τους πιτσιρικάδες οι οποίοι θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να μπουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο γεμάτο παιχνίδια, λιχουδιές και φυσικά πολλά χαμόγελα!

Ο Δήμος Λευκωσίας, λοιπόν, καλοσωρίζει τις γιορτές και δίνει το σύνθημα για την έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων, μέσα από τη «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη», ένα χώρο γεμάτο δράσεις και εκδηλώσεις ο οποίος στήθηκε και φέτος στην Τάφρο Κωνστάντζα.

Η Παραμυθούπολη θα περιλαμβάνει και φέτος Παγοδρόμιο, το αγαπημένο Carousel και άλλα πολλά παιχνίδια που θα φθάσουν στη Λευκωσία από το φημισμένο Parko Paliatso της Αγίας Νάπας καθώς και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά (Άη Βασίλης, ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι που θα μοιράζουν μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, θεατράκια, χορευτικά, yoga, μουσική, παιδικές θεατρικές παραστάσεις κ.ά.).

Η Παραμυθούπολη θα ανοίξει τις πόρτες της την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 16.00.

Χορηγοί επικοινωνίας η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το Περιοδικό Time Out.

Δες ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων της Παραμυθούπολης

 

Φωτογραφία: Ο 45 μέτρων τροχός του Parko Paliatso.


Πηγή: Time Out Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ