O Σερ... Ντάνιελ Ντέι Λίουις

Article featured image
Article featured image

Από τα χέρια του Πρίγκιπα Γουίλιαμ έγινε Σερ ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, επισφραγίζοντας έτσι την προσφορά του στη Μ. Βρετανία.





«Είμαι ολοκληρωτικά ενθουσιασμένος και απίστευτα χαρούμενος σε ισόποσες δόσεις».

 

Με αυτή τη λιτή δήλωση ο Ντάνιελ Ντέι Λίουις σχολίασε την απονομή του τίτλου του Σερ που του απονεμήθηκε σε παραδοσιακή τελετή δια χειρός του ίδιου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, επισφραγίζοντας έτσι την απόφαση του παλατιού να χρίσει ιππότη τον αγγλικής και ιρλανδικής καταγωγής ηθοποιό με το ρεκόρ των τριών Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

O γιος του Ντάνιελ Ντέι Λίουις κατάφερε επίσης να σπάσει το άβατο της ιδιωτικής ζωής του ηθοποιού με μια φωτογραφία με την οικογένεια έξω από το παλάτι του Μπάκινγκχαμ που έγινε ανάρπαστη στο Instagram με λεζάντα:

«Buckingham selfie! Τι υπέροχη μέρα να περάσεις με υπέροχους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και για την τιμή που σου έγινε, όπως και η χώρα σου. Δεν σταματάς ποτέ να με κάνεις περήφανο».

 



Η οικογένεια Λίουις (σε πρώτο πλάνο η Ρεμπέκα Μίλερ) έξω από το Μπάκινγκχαμ.



Λίγο πριν, στο παλάτι του Μπάκινγκχαμ, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ στάθηκε στο ύψος του κορυφαίου ηθοποιού απονέμοντας του την ύψιστη τιμή που ομολογουμένως άργησε πολύ να έρθει, αλλά έστω και αργά βρίσκει τον Ντάνιελ Ντέι Λίουις ανάμεσα στους Σερ της έβδομης τέχνης.

 


πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ