To app που σε «σώζει» από τα μεθυσμένα post

Article featured image
Article featured image

Θες να βγεις έξω να διασκεδάσεις και γιατί όχι να πιεις λίγο παραπάνω, αλλά φοβάσαι για τα μηνύματα και τις δημοσιεύσεις σου στα social media; Υπάρχει λύση!



Το drunk blocker θα σε σώσει από «μεθυσμένα» tweets και κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 'Η τουλάχιστον αυτό υπόσχεται.

Πώς θα το κάνει αυτό; Κλειδώνοντας το κινητό σου και απαγορεύοντας εντελώς την πρόσβασή σου στα social media όπως Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat όταν είσαι μεθυσμένος. 

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές με σκοπό την προστασία των μεθυσμένων από την αποστολή μηνυμάτων, αλλά το drunk blocker είναι το πρώτο που απαγορεύει την χρήση των social media με τόση αυστηρότητα. Ακόμα κι αν ο χρήστης σβήσει την εφαρμογή από το κινητό του, οι κοινοποιήσεις στο Facebook απαγορεύονται και αυτό γιατί ζητάει συνεργασία και προγραμματισμό.

Η εφαρμογή καταρχάς ζητάει από τον χρήστη να προβλέψει πόσες ώρες θα είναι μεθυσμένος και οι επιλογές είναι από μια ώρα μέχρι δέκα, χρονικό διάστημα στο οποίο του απαγορεύει την πρόσβαση σε όλα τα social media.

Οι δημιουργοί του Drunk Blocker, ισχυρίζονται πως με τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα προστατευτεί η φήμη μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν θα ξαναμετανιώσουμε για καμία «μεθυσμένη δημοσίευση»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ