Κονσέρτο για πιάνο στο Holiday Inn

Article featured image
Article featured image

O δημοφιλής Ρώσος δεξιοτέχνης του πιάνου Vadim Palmov, θα φιλοξενηθεί στο Holiday Inn Λευκωσίας για μια βραδιά, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.

Το Holiday Inn, το ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής και το γιορτάζει φιλοξενώντας για μία εμφάνιση, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, το δημοφιλή Ρώσο πιανίστα Vadim Palmov. Στο κονσέρτο πιάνου που θα παρουσιάσει ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα ακουστούν έργα των Tchaikovsky, Rachmaninoff και Prokofiev.

Μετά τις υπέροχες εκτελέσεις του Ρώσου πιανίστα θα ακολουθήσει cocktail party.

 

Γνώρισε τον Vadim Palmov

Ο Vadim Palmov είναι ένας από τους πιο διάσημους πιανίστες, απόφοιτους του ST' Peterburg Conservatoire (1986). Είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Anton Rubinstein Festival από το 2005. Σαν σολίστας έπαιξε με ορχήστρες στη Ρωσία και στο εξωτερικό (σε χώρες όπως οι Δανία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία και άλλες). Ενώ το 2007 ο V. Palmov έγινε αναπληρωτής καθηγητής στο γερμανικό University of music Karlsruhe (ανώτατη σχολή μουσικής). Ακόμα ο ίδιος αποδείχθηκε και πολύ ταλαντούχος οργανωτής, καθώς υπήρξε πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στο International Youth Piano Duo Competition που έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη (Ρωσία). Επίσης ήταν ο διοργανωτής και καλλιτεχνικός διευθυντής σε 13 μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ρωσία. Ο Palmov παρουσίασε για πρώτη φορά αριθμό σπάνιων έργων (piano solo και κονσέρτο πιάνου) και εκτελέσεις μοντέρνων έργων με τις ορχήστρες των N.Slonimsky, Hovhaness, Siegmeister (USA), Bucholtz (Germany), Desyatnikov, Sapozhnikov, Kornakov, Bibergan, Belov, Krasavin, Nevolovich (St.Petersburg) κ.ά. Επιπλέον ο ίδιος είναι συγγραφέας πολλών άρθρων και βιβλίων που δημοσιεύθηκαν στη Βιέννη από το 2011 ενώ το τελευταίο διάστημα ζει στη Γερμανία όπου διδάσκει στην πόλη Karlsruhe.



 


Αίθουσα Aphrodite Hall. Ώρα έναρξης: 20.30. Eισιτήρια: €20 (εισιτήρια προπωλούνται στη reception του Holiday Inn). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99476261.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ