Ένα χρόνο KOUROSS στη Στασικράτους

Article featured image
Article featured image

Το κατάστημα KOUROSS επί της οδού Στασικράτους, γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργείας του, με ένα μεγάλο πάρτι την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι τις 20:00.

 

Εμπνευσμένη από την ιταλική φινέτσα των επώνυμων συλλογών του καταστήματος, η ομάδα του KOUROSS ετοιμάζει ένα event με έντονες ιταλικές αποχρώσεις φέρνοντας στη Στασικράτους λίγο άρωμα από τις εμπορικές οδούς της Ρώμης και του Μιλάνο.

Επιλεγμένες ετικέτες των ποικιλιών Chianti και Frascati θα δέσουν αρμονικά με αυθεντικά ιταλικά τυριά και εκλεκτά antipasti, σε ένα μενού που θα συνδυάζει την απλότητα με τη μοναδικότητα της ιταλικής κουζίνας.

Έχοντας μία διαδρομή δύο δεκαετιών στο χώρο της ανδρικής ένδυσης, σε μία δύσκολη εποχή, το κατάστημα KOUROSS στη Λευκωσία αναβάθμισε πέρσι τις υπηρεσίες του προς το καταναλωτικό κοινό, το οποίο με τη σειρά του ήρθε να ανταμείψει αυτή την προσπάθεια.

Με την άρτι αφιχθείσα σειρά Aston Martin της φίρμας Hackett, μαζί με Versace, Verdi, Just Cavalli και Xagon Man ο KOUROSS μπορεί να προσφέρει μία πλειάδα επιλογών στο χώρο της ανδρικής ένδυσης, τόσο σε κλασσικές όσο και μοντέρνες γραμμές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ