Τα post που έκαναν θραύση το 2014

Article featured image
Article featured image

Ανάμεσα στις αμέτρητες δημοσιεύσεις που φιλοξένησαν οι τοίχοι του Facebook κατά την διάρκεια του 2014, κάποιες είχαν μεγαλύτερη απήχηση.

 

Εικόνες και βίντεο, μέσω του δημοφιλέστερου μέσου δικτύωσης, κατάφεραν να κάνουν... τον γύρο του κόσμου.

Στο Facebook μπορεί κανείς να συναντήσει κάθε είδους δημοσίευση. Ο τεράστιος αριθμός των χρηστών του, οδηγεί σε μια τεράστια ποικιλία απόψεων αλλά και... γούστων.

Ανάμεσα σε όλα όσα μπορούμε να δούμε όμως, υπάρχουν εικόνες και βίντεο με περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστούν στην αρχική σελίδα.

Δείτε τις 20 δημοσιεύσεις που μέσα στο 2014 κοινοποιήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλη:

 

1. Το πρότζεκτ ενάντια στην παιδική βία

Η φωτογραφία του μικρού κοριτσιού έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσω του Facebook. Φορώντας τα γυαλιά του και κρατώντας ένα χαρτί που περνάει μήνυμα κατά του «bullying», το κορίτσι εμφανίστηκε σε... χιλιάδες τοίχους.

 

2. Η εικόνα της... ευγένειας

«Φέρσου ευγενικά. Κάθε άτομο που γνωρίζεις αντιμετωπίζει προβλήματα που εσύ δεν ξέρεις.» ήταν το μήνυμα της ιδιαίτερα δημοφιλούς εικόνας που έγινε πασίγνωστη.

 

3. Η φράση του Τεντ Κρουζ για τον Ομπάμα

Η κριτική του Τεντ Κρουζ για τον πρόεδρο των Η.Π.Α κοινοποιήθηκε πάρα πολύ μέσα στο 2014. «Οταν ένας πρόεδρος διαλέγει ποιους νόμους θα ακολουθεί και ποιους όχι, τότε δεν είναι πρόεδρος» ήταν τα λόγια του Αμερικανού πολιτικού.

 

4. Το μήνυμα υπέρ των ομοφυλόφιλων

Μια χρωματιστή εικόνα με ξεκάθαρο στόχο να υποστηρίξει τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, εμφανίστηκε σε χιλιάδες τοίχους μέσα στους τελευταίους 12 μήνες. «Μπορεί να χάσω αρκετούς φίλους μετά από αυτό, αλλά υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων» τα λόγια που πλαισιώνουν την εικόνα.

 

5. Συμβουλές για... ερωτευμένους

Οι βασικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε όταν ερωτευτείτε βρίσκονται σε αυτήν την εικόνα.  Αν και ομολογουμένως δεν υπάρχουν σωστές συμβουλές γύρω από τον έρωτα, η εικόνα αυτή έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής.

 

6. Τέρμα πια τα αιτήματα για παιχνίδια στο Facebook

Ολοι έχουμε φίλους που περνάνε αρκετό χρόνο, παίζοντας κάποια από τα παιχνίδια του Facebook. Οι ειδοποιήσεις που έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι πραγματικά ενοχλητικές και αυτή η εικόνα είναι το... γνωστότερο μέσο αντίδρασης όσων έχουν μείνει μακριά από τα παιχνίδια.

 

7. Μην αφήνετε τους σκύλους μέσα στο αμάξι

Οταν ένας σκύλος μένει μόνος του μέσα σε ένα κλειστό και ζεστό αυτοκίνητο, περνάει πραγματικά δύσκολες στιγμές. Για αυτό και το μήνυμα της παρακάτω εικόνας διαδόθηκε ιδιαίτερα μέσα στο έτος που φτάνει προς το τέλος του.

 

8. Ποτέ μην διαφωνήσετε με ένα παιδί

Η αντιπαράθεση ενός μικρού κοριτσιού με την δασκάλα του έγινε τόσο γνωστή, ώστε να βγει εξής συμπέρασμα: «Μην διαφωνείτε με τα παιδιά». Ο λόγος συνοψίζεται στην ιστορία που παρουσιάζει η εικόνα.

 

9. Η οδοντόβουρτσα ενάντια στο χαρτί υγείας

Αν αυτά τα δύο αντικείμενα μπορούσαν να μιλήσουν, τότε θα είχαν αρκετά παράπονα για το ρόλο τους στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Η οδοντόβουρτσα κάνει τα παράπονα της, ενώ τα χαρτί υγείας την πληροφορεί πως... υπάρχουν και χειρότερα.

 

10. Ο μήνας του διαβήτη

Μια εικόνα που δημοσιεύτηκε, με στόχο να υποστηρίξει τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη αλλά και όσους έχουν συγγενείς και φίλους που ταλαιπωρούνται από την σοβαρή ασθένεια. Ενα μήνυμα αγάπης και στήριξης το οποίο έγινε viral.

 

11. Το minion και το μήνυμα της... τρέλας

Τα minion είναι ιδιαίτερα αγαπημένα στους χώρους του διαδικτύου. Η συγκεκριμένη εικόνα, χωρίς να περιέχει κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα, κατάφερε να κάνει θραύση στους τοίχους του Facebook.

 


12. Οι περίεργοι λόγοι που τσακώνονται τα ζευγάρια


Ενα βίντεο που περιγράφει τους πιο περίεργους, αλλά και συνηθισμένους, λόγους που ένα ζευγάρι θα τσακωθεί.

 

13. Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι των minions



Ο συνδυασμός χριστουγέννων και minions ήταν αρκετός ώστε αυτό το βίντεο να βρεθεί σε χιλιάδες τοίχους. Ενα τραγούδι για μια από τις αγαπημένες γιορτές του χρόνου, από τα γνωστά και αγαπημένα κίτρινα πλασματάκια.

 

14. Πως να φορέσετε το κασκόλ σας



Διαφορετικοί τρόποι για να τυλίξετε ένα κασκόλ γύρω από το λαιμό σας. Σημαντικές πληροφορίες για ένα από τα αγαπημένα χειμερινά ενδύματα.

 

15. Τα παιδιά χορεύουν σάλσα



Πρόκειται για πολύ εντυπωσιακό θέαμα. Οταν ένα ζευγάρι συγχρονίζει τα βήματα του και καταφέρνει να χορέψει ωραία σάλσα, τότε τραβάει τα βλέμματα. Πόσο μάλλον όταν το ζευγάρι αποτελείται από παιδιά με μονοψήφια ηλικία.

 

16. Τα 6 φρούτα που κόβουμε λάθος



Είναι απλά οδηγίες για τον σωστό καθαρισμό έξι φρούτων. Εξυπνοι τρόποι ώστε να εκμεταλλεύεστε όλο το βρώσιμο κομμάτι τους.

 


17. Το τρέιλερ του «Fifty Shades of Grey»



Ανάμεσα στις πιο κοινοποιημένες δημοσιεύσεις βρίσκεται και το τρέιλερ της δημοφιλούς ταινίας.

 

18. Ο πανούργος σκύλος



Τρία σκυλιά περιμένουν υπομονετικά μέχρι το αφεντικό τους να τους «αφήσει» να φάνε το σνακ τους. Ο μικρότερος της παρέας όμως είναι και ο πιο... πονηρός. Μόλις βρει την κατάλληλη ευκαιρία, με γρήγορες κινήσεις, παίρνει και τα τρία λουκάνικα αφήνοντας τους φίλους του με... άδεια χέρια.

 

19. Ο σκύλος που μαθαίνει στο μωρό πως να χοροπηδάει


Τα περισσότερα μωρά μαθαίνουν να περπατάνε με την βοήθεια των γονιών τους. Αυτό το μωρό όμως έχει διαφορετικό δάσκαλο. Ο σκύλος της οικογενείας έχει πάρει την υπόθεση πάνω του και μαθαίνει στο νέο του φίλο πως να... χοροπηδάει.
 








 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ