Νέο μακελειό στην Αυστραλία [δολοφονήθηκαν 8 μικρά παιδιά]

Article featured image
Article featured image

Οκτώ παιδιά βρέθηκαν δολοφονημένα σε σπίτι στην πόλη Κερνς στο βόρειο Κουίνσλαντ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Αυστραλίας.



Μία 34χρονη γυναίκα με τραύματα από μαχαίρι έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή. Η σχέση της γυναίκας με τα παιδιά, ηλικίας από 18 μηνών έως 15 ετών, δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί.

Σύμφωνα με αναφορές, τα παιδιά μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου αλλά η αστυνομία δεν έχει ακόμα επαληθεύσει την ορθότητα αυτής της πληροφορίας.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, είπε ότι πρόκειται για ένα «ειδεχθές έγκλημα» και πρόσθεσε: «Όλοι οι γονείς θα νιώσουν μία βαθιά θλίψη από αυτό που συμβαίνει. Απόψε ο λαός θα κλάψει και θα προσευχηθεί για αυτά τα παιδιά».

Η περιοχή γύρω από το σπίτι στο προάστιο Μανούρα έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις που διενεργούν έρευνες για να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας των παιδιών. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Μια γυναίκα, η Λίζα Ταιντέι ανέφερε ότι είναι ξαδέλφη της τραυματισμένης γυναίκας και πως τα θύματα είναι όλα παιδιά της. Ένα ακόμη παιδί της, 20 χρονών, επισκέφθηκε το σπίτι και βρήκε τη γυναίκα τραυματισμένη και όλα τα μικρότερα αδέλφια του νεκρά.

«Θα πάω να τον συναντήσω τώρα διότι χρειάζεται βοήθεια και στήριξη» ανέφερε η Ταιντέι. «Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια…Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί», συμπλήρωσε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ