Sony: 15 εκατ. δολάρια έσοδα από το The Interview

Article featured image
Article featured image

Δεκαπέντε εκατομμύρια δολάρια έσοδα έχει φέρει στη Sony Pictures η απόφαση της να κυκλοφορήσει το The Interview διαδικτυακά.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που δημοσιέυεται στο Business Insider, η ταινία, έχει κατέβει νόμιμα για αγορά και ενοικίαση πάνω από 2 εκατομμύρια φορές μέχρι τώρα.

Υπενθυμίζεται πως η Sony έχει ανακοινώσει πως η ταινία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών αλλά κυρίως online (σε ΗΠΑ και Καναδά) μέσω του site SeeTheInterview.com, αλλά και στο YouTube, το Google Play, το Xbox Live και από εχθές και στο iTunes, παρά την αρχική άρνηση της Apple.

Παράλληλα, το Torrent Freak αναφέρει ότι η ταινία σημείωσε πάνω από 1,5 εκατομμύριο downloads μέσω torrents, στις πρώτες δύο μέρες πειρατικής κυκλοφορίας της, παγκοσμίως, που ισοδυναμεί με τις επιδόσεις ενός κλασικού χολιγουντιανού blockbuster.   

Η ταινία μπορεί να αποτελεί την μεγαλύτερη online επιτυχία της Sony Pictures, αλλά όχι μια εισπρακτική επιτυχία, τουλάχιστον μέχρι τώρα, με δεδομένο ότι η παραγωγή της ξεπέρασε τα 100 εκ. δολάρια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ