Η χριστουγεννιάτικη Μακαρίου ακούει Akazoo

Article featured image
Article featured image

Η ΜΤΝ χορηγεί και φέτος μουσικά την Λεωφόρο Χριστουγέννων, με την υπηρεσία Akazoo.

 

Από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, η «MTN Akazoo stage» θα είναι στην Μακαρίου και θα υποδέχεται όλες τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, μουσικές μπάντες, χορωδίες και DJs, προσφέροντας ένα Χριστουγεννιάτικο μουσικό θέαμα για όλη την οικογένεια!

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Αγκαλιάζω Στολίζοντας», η ΜΤΝ απόκτησε 10 Χριστουγεννιάτικα δέντρα, των οποίων τα έσοδα για την αγορά τους  θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λευκωσίας, Αγκαλιάζω.

Η μουσική υπηρεσία akazoo είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για τους συνδρομητές της ΜΤΝ και προσφέρει απεριόριστη μουσική, όποτε και όπου τη θες από smartphone, tablet και υπολογιστή, ακόμα και όταν δεν είσαι συνδεδεμένος σε δίκτυο 3G ή WiFi.

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, το akazoo δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητήσουν την αγαπημένη τους μουσική ανάμεσα σε 20 εκατομμύρια ελληνικά και ξένα τραγούδια, να δημιουργήσουν τις δικές τους playlists, να «ακολουθήσουν» τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, καθώς και να μοιραστούν τη μουσική που αγαπούν στο Facebook.

Φέτος τα Χριστούγεννα η ΜΤΝ κάνει θαύματα: υποδέχεται τα Χριστούγεννα με το Akazoo και προσφέρει απεριόριστο χριστουγεννιάτικο θέαμα για όλη την οικογένεια!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ